Η ''Πνοή'' στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Δρόμου σε Ανώμαλο έδαφος

Η ακαδημία στίβου ΠΝΟΗ έλαβε μέρος στους Αναπτυξιακούς Αγώνες Δρόμου σε ανώμαλο έδαφος την Κυριακή 9/2/2020 στο έλος Αγυιάς στην Πάτρα.

Μεγάλος ο ανταγωνισμός  με τη συμμετοχή 226 αθλητών-τριών  από τα σωματεία της Δυτικής Ελλάδας, της Πελοποννήσου, της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου. Την ακαδημία μας, εκπροσώπησαν 7 αθλητές-τριες που έμειναν ικανοποιημένοι με την απόδοσή τους καθώς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Πιο αναλυτικά:

Ο Σωτήρης Τρίτσης τερμάτισε 9ος στα 500μ. (Μίνι αγοριών).

Η Γωγώ Καραπάνου 7η  και η Κάτια Διαμαντοπούλου 9η στα 500μ. (Μίνι κοριτσιών).

Ο Κων/νος Μπισδέκης ήταν 12ος και ο Γιάννης Τζαμανής 15ος στα 1000μ ΠΠΒ. Η Θεοδώρα Λουκανάρη στα 1000μ ΠΚΒ ήταν 50η και ο Στράτος Καππές 20ος στα 2000μ. ΠΠΑ.

Οι αγώνες δρόμου εκτός σταδίου είναι ένας από τις καλύτερους τρόπους προπόνησης για την αύξηση της δύναμης και της αντοχής αλλά και μια αναζωογονητική εμπειρία λόγω της ευεργετικής «δράσης» του περιβάλλοντος. Η πνευματική προσήλωση που απαιτείται ώστε να ελέγχονται τα βήματα αλλά και να απολαμβάνεται το τοπίο έχει τη δύναμη να «καθαρίζει» το μυαλό από εξωτερικές σκέψεις και ανησυχίες.

Κάθε αγώνας και μια αξέχαστη εμπειρία!

Παιδιά, μπράβο σας!

Καλή συνέχεια!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr