Διακρίσεις για το τμήμα Στίβου του Χαρίλαου Τρικούπη!

Το Σάββατο 22/02 ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε στην Πάτρα αγωνιστική - προπονητική ημερίδα κλειστού στίβου με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή αθλητών -τριων, Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδος και Ιονίων Νήσων.

Η Λυκούδη Ανδριάνα συμμετείχε στα 60 μ κορασίδων (κ 18) και κατέλαβε την δεύτερη (2η) θέση με τον πολύ καλό χρόνο 8''.16 επίδοση που μας γεμίζει με αισιοδοξία για τους επομένους σχολικούς, διασυλλογικούς και πανελλήνιους αγώνες. Να τονίσουμε εδώ ότι η Λυκούδη Ανδριάνα με βάση τις επιδόσεις και νίκες της αποτελεί τα δυο τελευταία χρόνια, στα 100μ και 200μ ό,τι πιο καλό για την περιφέρεια μας αλλά και οι μικρές μας αθλήτριες τα πηγαίνουν θαυμάσια.

Η Γιάννη Χριστίνα (2008 ), τρέχοντας στον δρόμο επετείου της μάχης του ντολμά (αιτωλικό), κατέλαβε την πρώτη (1η ) στα 1000 μ στην κατηγορία της πρόκειται για ένα κορίτσι με πολύ ταλέντο και όρεξη να γίνει μεγάλη αθλήτρια .

Ο Χαρίλαος Τρικούπης, πιστός στις αρχές και αξίες του συνεχίζει το έργο του για μύηση και προώθηση του στίβου στα νέα παιδιά της περιοχής μας. ευχαριστεί επίσης όλους όσους μας μας βοηθούν (αθλητές, γονείς, παράγοντες) στο δύσκολο αυτό έργο.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr