Συμμετοχή του ΝΟΜ στο περιφερειακό πρωτάθλημα optimist – laser (pics)

H ομάδα optimist του ΝΟΜεσολογγίου συμμετείχε από τις 29/2 εως τις 2/3 στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Optimist – laser Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στη Κέρκυρα.

Έλαβαν μέρος 84 αθλητές από 10 Ναυταθλητικά σωματεία. Η ολιγομελής ομάδα μας, λόγω ιώσεων, αποτελούνταν από τους 3 παρακάτω αθλητές: Κασσαβέτης Νίκος 13 ετών, Παπαθέου Μαρία-Έλλη 12 ετών και Μπακάλη Αρετή 9 ετών.

Διεξηχθησαν 9 ιστιοδρομίες σε έναν απαιτητικό θαλάσσιο στίβο. Εκτός από την πρώτη ημέρα που επικρατούσε άπνοια, τις υπόλοιπες 2 ημέρες φυσούσαν άνεμοι 4-5 Bf και έντονος κυματισμός. Οι συνθήκες αυτές φυσικά ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα, αλλά για τους μικρούς μας αθλητές που προπονούνται στο λιμάνι Μεσολογγίου ήταν μια σκληρή και απαιτητική δοκιμασία!!

Παρόλα αυτά οι μικροί μας κυβερνήτες κατόρθωσαν και ολοκλήρωσαν τις περισσότερες ιστιοδρομίες, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις!! Τους αξίζουν συνχαρητήρια!!

Ευχαριστούμε  τους γονείς που μας  συνόδεψαν,τον προπονητή μας Καρελάκη Παναγιώτη και τους 3 Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κέρκυρας (ΝΟΚ, ΙΟΚ, ΝΟΒΙ) για την άψογη φιλοξενία και διοργάνωση.

Το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 4-5 Απριλίου 2020 στο Διασυλλογικό αγώνα που θα διοργανώσουμε με την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλ/νιας στην Τουρλίδα.

Σας περιμένουμε. 

To ΔΣ του ΝΟΜεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr