Καλοκαιρινές ευχές από την ''Πνοή''

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΝΟΗ εύχεται στους αθλητές-τριές της καλό καλοκαίρι με υγεία, ηρεμία και ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές! Καλή αντάμωση το Σεπτέμβρη, με νέες εμπειρίες και νέες κατακτήσεις!

 

Συγχαίρουμε τα παιδιά της ακαδημίας μας για την προσπάθεια και τις επιδόσεις τους, στις προπονήσεις και στους αγώνες αλλά κυρίως για την υποδειγματική τους συμπεριφορά και το αθλητικό τους πνεύμα… γιατί αυτό αξίζει και μένει «όταν τα φώτα σβήνουν». Νιώθουμε περηφάνια για κάθε αθλητή-τρια του αγωνιστικού μας τμήματος που φόρεσε τη φανέλα της Πνοής και αγωνίστηκε εκπροσωπώντας την Ιερή μας πόλη. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνοδοιπόρους γονείς για την άριστη συνεργασία, την αγάπη και τη στήριξή τους στο έργο μας! Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την προπονήτριά μας, Σταθακοπούλου Μαρία, για την αγάπη και την υπευθυνότητα με την οποία αγκαλιάζει όλα τα παιδιά μας!

Ο αθλητικός σύλλογος ΠΝΟΗ ασχολείται αποκλειστικά με τον Κλασικό Αθλητισμό (Στίβο) και συμπληρώνει φέτος τρία (3) χρόνια λειτουργίας έχοντας στο δυναμικό του εξήντα (60) και πλέον αθλητές-τριες! Οραματιζόμαστε τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στίβου με ταρτάν για την προπονητική εξέλιξη των αθλητών μας και για τις ανάγκες άθλησης και ψυχαγωγίας της νεολαίας και των δημοτών μας. Συνεχίζουμε… πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά!

                                                                                                 Εκ της διοικήσεως

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr