Χ.Τρικούπης: Συμμετοχή αθλητών στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ 18

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

Στην Πάτρα Σάββατο 29/05/ διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ 18 (γεννηθέντες έως το 2004 ) με την συμμετοχή τριάντα Σωματείων και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Ο Στίβος του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ συμμετείχε -οπως πάντα -και στους αγώνες αυτούς με τρείς Αθλητες -τριες . Δυστυχώς μία σειρά από ατυχή γεγονότα πριν από τους αγώνες και στην διάρκεια τους ( μυϊκοίτραυματισμοί, ακύρωση αθλητή ) περιόρισαν την αριθμητική συμμέτοχη αλλά και την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα των αθλητών -τριων της Πόλης μας. Να αναφέρουμε ότι οι αθλητές μας ανταγωνιστικαν με ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές , έως και δύο χρόνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

- Ραπτης Άγγελος (2006 ). Δέκατος (10) στα 3000 Μ με χρόνο 10.29 . Βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ κατά τέσσερα (4) sec. Αφήνει σιγά - σιγά πίσω του τα θέματα υγείας πού τον ταλαιπώρησαν για ένα και πλέον μήνα και ετοιμάζεται για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία έχει προκριθεί.

- Νικολοπούλου Ειρήνη (2007). Δέκατη Πέμπτη (15 ) στο Άλμα εις Μήκος με 4 .17 Μ. Αξιοπρεπής εμφάνιση, απόκτηση εμπειριών και βελτίωση έστω καί για λίγο της ατομικής της επίδοσης.

- Ρεβεκης Σταύρος (2005).Θα έκανε 200 Μ, τρέχοντας στις τελικές σειρές. Όμως λίγο το άγχος, λιγο η απειρία ,τον έκαναν να κάνει άκυρη εκκίνηση και να αποκλειστεί.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά του Στίβου του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ( σε άθλιες γηπεδικες συνθήκες), για την άνοδο του Αθλητισμού στην Πόλη μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr