Χ.Τρικούπης: Συμμετοχή αθλητών στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ 18

ΣΤΙΒΟΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

Στην Πάτρα Σάββατο 29/05/ διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Κ 18 (γεννηθέντες έως το 2004 ) με την συμμετοχή τριάντα Σωματείων και μεγάλη συμμετοχή αθλητών.

Ο Στίβος του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ συμμετείχε -οπως πάντα -και στους αγώνες αυτούς με τρείς Αθλητες -τριες . Δυστυχώς μία σειρά από ατυχή γεγονότα πριν από τους αγώνες και στην διάρκεια τους ( μυϊκοίτραυματισμοί, ακύρωση αθλητή ) περιόρισαν την αριθμητική συμμέτοχη αλλά και την καλύτερη δυνατή αγωνιστική εικόνα των αθλητών -τριων της Πόλης μας. Να αναφέρουμε ότι οι αθλητές μας ανταγωνιστικαν με ηλικιακά μεγαλύτερους αθλητές , έως και δύο χρόνια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

- Ραπτης Άγγελος (2006 ). Δέκατος (10) στα 3000 Μ με χρόνο 10.29 . Βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ κατά τέσσερα (4) sec. Αφήνει σιγά - σιγά πίσω του τα θέματα υγείας πού τον ταλαιπώρησαν για ένα και πλέον μήνα και ετοιμάζεται για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα οποία έχει προκριθεί.

- Νικολοπούλου Ειρήνη (2007). Δέκατη Πέμπτη (15 ) στο Άλμα εις Μήκος με 4 .17 Μ. Αξιοπρεπής εμφάνιση, απόκτηση εμπειριών και βελτίωση έστω καί για λίγο της ατομικής της επίδοσης.

- Ρεβεκης Σταύρος (2005).Θα έκανε 200 Μ, τρέχοντας στις τελικές σειρές. Όμως λίγο το άγχος, λιγο η απειρία ,τον έκαναν να κάνει άκυρη εκκίνηση και να αποκλειστεί.

Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά του Στίβου του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν ( σε άθλιες γηπεδικες συνθήκες), για την άνοδο του Αθλητισμού στην Πόλη μας και να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στους επόμενους αγώνες.