Όλα τα φετινά «ραντεβού μας» με τη Formula 1!

Σε περίπου ένα μήνα, ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για την F1, όμως η δράση για την καινούργια σεζόν έχει ήδη αρχίσει! Δείτε αναλυτικά τα σημαντικότερα γεγονότα του αθλήματος εφέτος μήνα με μήνα.

Όλοι οι φίλοι της Formula 1 περιμένουν με αγωνία την 25η του Μάρτη, όπου θα γίνει το Γκραν Πρι της Αυστραλίας, όμως η κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ δεν θα είναι «νεκρή» έως τότε. 

Ήδη από την παρουσίαση του νέου μονοθεσίου της Williams (15/02) και της Haas (14/2) μπήκε το νερό στο αυλάκι για τη φετινή σεζόν και παρακάτω αναλύουμε τις σημαντικότερες ημερομηνίες για την F1 φέτος. Δείτε τες! 

Φεβρουάριος

Στις 14 του μήνα, έγινε η πρώτη παρουσίαση μονοθεσίου της χρονιάς και η ομάδα που μας έδειξε το «όπλο» της ήταν η Haas. Στη συνέχεια, ακολούθησε η Williams στις 15/02 και τώρα περιμένουμε τη Red Bull (19/02), την Alfa Romeo / Sauber (20/2), τη Renault (20/02), τη Ferrari (22/02) τη Mercedes (22/02), τη McLaren (23/02) και την Toro Rosso (26/02). Στη συνέχεια του Φλεβάρη είναι η πρώτη φάση των δοκιμαστικών της Βαρκελώνης, από τις 26 του μήνα έως και την 1η Μάρτη. 

Μάρτιος 

Η δεύτερη φάση των δοκιμαστικών της Βαρκελώνης, ξεκινούν στις 6 του Μάρτη και τελειώνουν στις 9. Στη συνέχεια, έχουμε στις 25 του μήνα τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το Γκραν Πρι Αυστραλίας! 

Απρίλιος 

Τρεις αγώνες της Formula 1 έχουμε μέσα στον Απρίλιο, με τον πρώτο να είναι στις 8 του μήνα στο Μπαχρέιν. Την επόμενη εβδομάδα, στις 15, είναι το Γκραν Πρι Κίνας και στις 29 του ίδιου μήνα είναι το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν. 

Μάιος 

Ο πρώτος αγώνας του Μαΐου είναι εκείνος της Ισπανίας, στη Βαρκελώνη, στις 13/5. Λίγες μέρες μετά, στις 15/5, υπάρχουν δοκιμαστικά στην ίδια πίστα, που τελειώνουν μια ημέρα μετά, δηλαδή στις 16/5. Αργότερα, στις 27/5, θα λάβει χώρα το Γκραν Πρι του Μονακό στο Μόντε Κάρλο. 

Ιούνιος 

Τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, η Formula 1 έχει δύο αγώνες, έναν στο Μόντρεαλ του Καναδά και έναν στη Γαλλία. 

Ιούλιος 

Ο Ιούλιος είναι ο πιο «ενεργός» μήνας της Formula 1 αφού θα έχει τέσσερις αγώνες. Ο πρώτος είναι την 1η του μήνα στην Αυστρία, ο δεύτερος στις 8/7 για το Βρετανικό Γκραν Πρι του Σίλβερστοουν, ο τρίτος στις 22 Ιουλίου στο Χοκενχάιμ της Γερμανίας και ο τέταρτος στις 29/7, στο Χανγκαρόρινγκ της Ουγγαρίας. Στην τελευταία πίστα, θα λάβουν χώρα και δοκιμαστικά από τις 31 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου. 

Αύγουστος 

Οι ολιγοήμερες διακοπές της Formula 1 σταματούν με το Γκραν Πρι του Βελγίου, στην πίστα του Σπα. Είναι το μόνο event του σπορ μέσα στο μήνα και συγκεκριμένα, ο αγώνας λαμβάνει χώρα στις 26/8. 

Σεπτέμβριος 

Το Φθινόπωρο ξεκινάει με το Γκραν Πρι Ιταλίας στις 2 του μήνα, στη Μόντσα. Στις 16 Σεπτέμβρη θα φούμε τον αγώνα της Σιγκαπούρης στο Μαρίνα Μπέι και στις 30/9 το ρωσικό Γκραν Πρι. 

Οκτώβριος 

Τρεις οι αγώνες για τη Formula 1 τον Οκτώβρη και συγκεκριμένα, ένας στις 7 του μήνα, στην πίστα της Σουζούκα στην Ιαπωνία, ένας στις 21/10, στο Όστιν για το Γκραν Πρι των ΗΠΑ και ένας στις 28 Οκτώβρη στο Μεξικό. 

Νοέμβριος 

Ο Νοέμβρης είναι ο τελευταίος μήνας δράσης για τη φετινή σεζόν της Formula 1 και έχει έναν αγώνα στις 11/11 για το Γκραν Πρι Βραζιλίας, πριν τον τελευταίο στις 25 Νοέμβρη που θα λάβει χώρα στο Άμπου Ντάμπι. 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr