Παρουσιάστηκε η McLaren MCL34!

Η McLaren αποκάλυψε την MCL34 παράλληλα με το νέο οδηγικό δίδυμο για το 2019.

Η McLaren Racing παρουσίασε το πρώτο νέο οδηγικό δίδυμο της στη Formula 1 σε 12 χρόνια, καθώς οι Carlos Sainz και Lando Norris ακολούθησαν 34 εκπροσώπους από τους συνάδελφούς τους στη McLaren, αποκαλύπτοντας την MCL34, το μονοθέσιο της ομάδας για το 2019.

Φέτος, ο Sainz (24 ετών) ξεκινά την πέμπτη σεζόν του στη Formula 1, ενώ ο Norris (19 ετών) ξεκινά την πρώτη του χρονιά, καθώς η McLaren συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης επιδόσεων το 2019.

Η ιδέα και η διαδικασία σχεδιασμού της McLaren MCL34, που τροφοδοτείται από τον κινητήρα Renault E-Tech 19, επικεντρώνεται στην τοποθέτηση των βάσεων για την ανάπτυξη του αυτοκινήτου καθ ‘όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η MCL34 συνεχίζει να φέρει το εικονικό papaya πορτοκαλί της McLaren, αντανακλώντας το χρώμα που επέλεξε ο Bruce McLaren για την πρώτη συμμέτοχή της στη Formula 1 σε Grand Prix το 1966. Το φετινό σχέδιο χρωματισμού είναι μια εξέλιξη από το 2018 με ένα συμπληρωματικό μπλε που κλίνει στην ευρύτερη αγωνιστική κληρονομιά της ομάδας.

Σε μια εποικοδομητική εμπορική χειμερινή περίοδο, η ομάδα συνέχισε να ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των συνεργατών της, με την προσθήκη τριών νέων εμπορικών σημάτων για να φτάσει το σύνολο το 30.

Η MCL34 θα κάνει το ντεμπούτο της κατά τη διάρκεια των δοκιμών πριν από την σεζόν στη Circuit de Barcelona-Catalunya στην Ισπανία (18-21 Φεβρουαρίου και 26 Φεβρουαρίου-1 Μαρτίου). Ο Carlos και ο Lando θα μοιραστούν τα καθήκοντα οδήγησης και στις δύο δοκιμές.

Πηγή: f1fan.gr