Επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα με νίκη για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος σημείωσαν τα κορίτσια μας, στα πλαίσια της ένατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΕ, απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα των Ελπίδων Λευκάδας με 3-1.

Μετά από σχεδόν ένα μήνα αγωνιστικής απραξίας, καθώς αναβλήθηκε δυο φορές ο αγώνας με τους Απείθαρχους Ιωαννίνων, οι αθλήτριες μας κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη που τις διατηρεί μόνες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Επηρεασμένη από την διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα μας, θα ξεκινήσει χωρίς συγκέντρωση τον αγώνα. Τη χαλαρότητα θα εκμεταλλευτεί η ομάδα της Λευκάδας, σε ένα σετ που οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Καλύτερες επιλογές για τον Χαρίλαο Τρικούπη στο τέλος και ψυχραιμία θα φέρουν το 25-23 και το 1-0.

Ίδια εικόνα και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο σετ με διαφορετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας δεν θα ανεβάσει την απόδοση της και θα δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Λευκάδας να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Στις τελευταίες κρίσιμες φάσεις οι αθλήτριες μας δεν θα δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία, με αποτέλεσμα να έχουμε το 24-26 και το 1-1.

Μπροστά στην πιθανότητα να χαθούν βαθμοί τα κορίτσια μας θα ανεβάσουν την απόδοση τους στο 3ο σετ και με όπλο το εξαιρετικό σέρβις δεν θα αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης και θα έχουμε το 25-14.

Με συγκέντρωση και στο 4ο σετ θα ξεκινήσει η ομάδα μας, θα ξεφύγει στο σκορ με όπλο και πάλι το σέρβις και θα φτάσει στην κατάκτηση του σετ με 25-13 και στο τελικό 3-1.

Η ομάδα μας θα πρέπει να ανεβάσει στροφές, καθώς ακολουθούν κρίσιμα παιχνίδια όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρωταθλήματος. Κρατάμε την αντίδραση της ομάδας μετά το 1-1 και το ότι μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε δυσκολίες που είχαν αθλήτριες να αγωνιστούν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Θετικό στοιχείο και η νίκη σε μια ημέρα που η απόδοση μας δεν κυμάνθηκε σε υψηλά στάνταρ. Συγχαρητήρια στην νεανική ομάδα της Λευκάδας για την εξαιρετική απόδοση και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή στη Κέρκυρα με την ομάδα του ΑΣΚ Θίναλι.

Γ.Σ.Χαρίλαος Τρικούπης (Σακκαρέλης Παντελής-Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νεκταρία, Γαβρίνα Νάνσυ, Παπανίκου Αρετή , Σπύρου Ελισάβετ, Καστανά Τασούλα, Μπαούρδα Νικολέτα, Λάζαρη Ξένια, Αβτζή Υακίνθη, Τζώρτζη Δήμητρα, Ρώσση Άννα-Μαρία, Σταμουλακάτου Έφη, Φονταλή Μαρία, Ρισβά Άσπα, Παπανικολάου Κύρα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr