3o Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Κορασίδων στη Ναύπακτο

Ο Φιλαθλητικός Όμιλος Ναυπάκτου ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τις δύο πολύ πετυχημένες διοργανώσεις του 2017 και του 2018 προγραμματίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη διοργάνωση διεθνούς τουρνουά πετοσφαίρισης το καλοκαίρι του 2019 και συγκεκριμένα στις 28-30 Ιουνίου 2019.

Στόχοι του τουρνουά είναι η προβολή της πόλης της Ναυπάκτου εντός και εκτός των συνόρων, η διάδοση του αθλήματος της πετοσφαίρισης στους νέους, η συνάντηση νέων της Ευρώπης με διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους ζωής και η διασκέδαση μέσα από τον αθλητισμό.

Το τουρνουά αφορά ομάδες κορασίδων, δηλαδή κορίτσια γεννημένα από το 2002 και μετά με δικαίωμα συμμετοχής στην κάθε ομάδα και δύο κοριτσιών που είναι γεννημένα το 2001. Ενώ τις δύο πρώτες χρονιές το συγκεκριμένο τουρνουά γινόταν με τέσσερις ομάδες, βλέποντας οι διοργανωτές την μεγάλη απήχηση που είχε το τουρνουά ειδικά στην εγχώριες ομάδες αποφάσισε να διπλασιάσει τις ομάδες που συμμετέχουν φτάνοντας τις οκτώ.

Οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν μεταξύ τους στο τριήμερο 28-30 Ιουνίου σε μια αγωνιστική πανδαισία στα γήπεδα της Ναυπάκτου.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr