Εως 17 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2019 Beach Volleyball tournament

Με την κυκλοφορία της αφίσας ξεκίνησαν και επισήμως οι δηλώσεις συμμετοχής για το AHEPA CUP 2019 Beach Volleyball tournament (19-21 Ιουλίου, Ναύπακτος).

Το εν λόγω τουρνουά αφορά μικτές ομάδες (αγόρι-κορίτσι) κάθε ηλικίας, για μέλη AHEPA ή μη. Αν και το τουρνουά είναι ανοικτό σε οποιαδήποτε αθλητικό επίπεδο, οι ομάδες της τελικής φάσης είναι κατά παράδοση πολύ ισχυρές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις τόσο στους θεατές όσο και στους διαγωνιζόμενους.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει δώσει την αιγίδα της, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης την έγκρισή της και η AHEPA με συνδιοργανωτές το δήμοΝαυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον αθλητικό σύλλογο Ομόνοια Ναυπάκτου, προσκαλούν τους αθλητές να γίνουν οι πρωταγωνιστές στο τουρνουά, να διεκδικήσουν τα χρηματικά έπαθλα των νικητών και να διασκεδάσουν με το βασιλιά των σπορ του καλοκαιριού.

Ήδη οι πρώτες δηλώσεις αναμένονται από την Αθήνα και το Attica Beach Volley Club , που υποστηρίζει τη διοργάνωση.

Οι αθλητές θα “ντυθούν” με αναμνηστικά μπλουζάκια beach volley προσφορά της εταιρείας GSA sports και θα δροσιστούν στη διάρκεια του τουρνουά με τα προϊόντα τσαγιού της εταιρείας αναψυκτικών ΛΟΥΞ. Μεγάλος χορηγός είναι η εταιρεία “TerraMedi” που με έδρα τη Νέα Υόρκη, προωθεί ελληνικά προϊόντα λαδιού στις ΗΠΑ.

Ενημέρωση σχετικά με τις λεπτομέρειες του τουρνουά μπορεί κανείς να αναζητήσει στην προκήρυξη του τουρνουα όπως έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα ahepacup.blogspot.gr

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά με αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή τηλεφωνικά στο 6972090641 (Ντίνος) μέχρι την Τετάρτη 17 Ιουλίου και ώρα 15.00.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr