Βόλεϊ Γυναικών: Χωρίς βαθμό στον Ερυθρό

Δεν κατάφερε να πάρει βαθμό η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα Πάτρας, φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος. Ηττήθηκε 3-1 και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς και την έβδομη θέση της βαθμολογίας.

Κακό ήταν το ξεκίνημα γα την Ομόνοια που βρέθηκε πίσω στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού και έχασε αμαχητί το πρώτο σετ με 25-13. Οι φιλοξενούμενες έδειξαν το καλό τους πρόσωπο στο δεύτερο σετ. Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ ως το 15-15 όταν σε δυο περιστροφές με Σχίζα και Μπαλή στο σερβίς το σκορ έγινε 16-22 και το σετ πήγε στην Ομόνοια με 19-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1 αλλά το κυριότερο παίζοντας ωραίο βόλεϊ.

Το καλό αγωνιστικό πρόσωπο κράτησε ως τα μισά του τρίτου σετ όταν ο Ερυθρός Αστέρας βρισκόταν μπροστά με βραχεία κεφαλή 14-12 αλλά η ανυπομονησία στα τελειώματα και η έλλειψη συγκέντρωσης στην αμυντική τακτική έδωσαν εύκολα το σετ στους γηπεδούχους με 25-17. Το κακό ξεκίνημα στο τέταρτο σετ που έδωσε 11 πόντους σε δυο περιστροφές στις πατρινές δεν μπόρεσε να ανατραπεί και έτσι η ομάδα της Πάτρας πήρε τη νίκη με 3-1 σετ.

Την Κυριακή η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιονίκη Αρχαίας Ολυμπίας στο κλειστό της Ναυπάκτου στις 19.00 σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Ερυθρός Αστέρας Πάτρας (Λεγάτου): Κόλλια Δ., Μποτσάκη, Κατσή Ν., Γκοτζιά, Ραζαλή, Κατσή Κ., Τσούση, Στυλιανοπούλου, Καραμούντζου, Τσιοδούλου, Παπαδημητρίου, Σπυροπούλου, Στούκη, Συσίκη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Τσακανίκας) Πατακοπούλου, Ντότσι, Σκούνα, Σιακαβέλλα, Σχίζα, Μπαλή, Αδάμη, Νάκη, Γάσπαρη, Τούφα, Σφήκα.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr