Εντός έδρας ήττα στο τάι μπρέικ για τα κορίτσια του Χ.Τρικούπη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα μας έφτασε να διεκδικεί την νίκη στο αγχωτικό πέμπτο σετ, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε να φτάσει στον στόχο της. Τα κορίτσια μας γνώρισαν την ήττα με 2-3 σετ στο κλειστό του Μεσολογγίου το απόγευμα του Σαββάτου, από την Φιλία Άρτας και δεν κατάφερε να την προσπεράσει στο βαθμολογικό πίνακα.

Εκτός κλίματος οι αθλήτριες μας στο πρώτο σετ, δεν θα ξεκινήσουν καθόλου συγκεντρωμένα τον αγώνα και θα βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ. Πολλά λάθη και χωρίς ενέργεια η ομάδα μας, με τις αντίπαλες να ανοίγουν την διαφορά και να κατακτούν εύκολα το σετ με 13-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα μας θα βγάλει αντίδραση από την αρχή, θα εφαρμόσει την τακτική της θα πιέσει στο σέρβις και θα ανεβάσει την απόδοση της. Από νωρίς θα ξεφύγει στο σκορ, δεν θα δώσει δικαίωμα στην ομάδα της Άρτας να αντιδράσει και θα κατακτήσει εύκολα το σετ με 25-16.

Το τρίτο σετ θα αποτελέσει αντιγραφή του πρώτου. Ενώ η ομάδα μας θα έπρεπε να ξεκινήσει με ψυχολογία από την εύκολη κατάκτηση του προηγούμενου σετ, αδικαιολόγητη χαλαρότητα θα δώσει το δικαίωμα στις αντίπαλες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και στα μισά του σετ να ξεφύγουν με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το σετ με 20-25.

Όπως στο δεύτερο σετ η ομάδα μας θα ξανά ανεβάσει την απόδοση της θα βρει το ρυθμό της, θα εμφανίσει τα θετικά της στοιχεία στον αγώνα και από την αρχή θα ξεφύγει στο σκορ. Με σωστές επιλογές και ακολουθώντας την τακτική της θα φτάσει στην κατάκτηση του τέταρτου σετ με 25-15.

Στο πέμπτο σετ η ομάδα μας θα βρεθεί πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα. Με υπομονή θα καταφέρει να επιστρέψει στην διεκδίκηση τη νίκης. Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη του σκορ σετ, τα κορίτσια μας θα έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν το ματς. Λάθος επιλογές και έλλειψη ψυχραιμίας στις κρίσιμες φάσεις θα δώσουν το δικαίωμα στις αντίπαλες να βρουν τις απαντήσεις και να φτάσουν στην κατάκτηση του σετ με 14-16 και στο τελικό 2-3.

Ένα καλό μάθημα για την ομάδα μας το παιχνίδι αυτό, όπως και όλα στο φετινό πρωτάθλημα καθώς είμαστε πρωτάρηδες σε αυτή την κατηγορία. Μας έλειψε η διάρκεια στην απόδοση, κάτι που μαρτυράει η εξέλιξη του αγώνα και το σκορ στα σετ που κατακτήσαμε. Επόμενο ματς για την ομάδα μας στην Άρτα το Σάββατο με τον ουραγό Γ.Σ. με μοναδικό σκοπό την νίκη και τους τρείς πόντους.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: (Σακκαρέλης Παντελής - Σπανός Σπύρος) Γαβρίνα Νάνσυ, Γαβρίνα Νεκταρία, Παπανίκου Αρετή, Σταμουλακάτου Έφη, Καστανά Αναστασία, Αριάδνη Κούκη, Δέσποινα Σαμψώνα, Κλαδάκη Άννα Μαρία, Διαμαντοπούλου Βενετία, Λάζαρη Ξένια, Τσαμίγκου Αναστασία, Μπαούρδα Νικολέτα, Αβτζή Υακίνθη.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης - ΑΟ Φιλία Άρτας (2-3)

ΦΕ Ιωαννίνων - ΑΣ Ελπίδα (0-3α.α.) Μη πληρωμή διαιτητών

ΠΑΣ Γιάννινα – ΓΣ Φιλαθλητικός (3-0)

ΓΣ Άρτας - ΑΣ Βολίς (1-3)

Η Βαθμολογία

1.ΠΑΣ Γιάννινα 21

2.ΓΣ Φιλαθλητικός 20

3.ΑΣ Ελπίδα 17

4.ΑΣ Βολις 14

5.ΑΟ Φιλια Άρτας 11

6.ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης 9

7.ΦΕ Ιωαννίνων 4

8.ΓΣ Άρτας 0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr