Φιλικό με Ολυμπιακό για το Μεσολόγγι Baxi

Ο Σάσα Βεζένκοφ ανέβασε σε ένταση στην προπόνηση του Ολυμπιακού και είναι πλέον εντελώς καλά, σε αντίθεση με τον Κώστα Παπανικολάου. Φιλικό τη Δευτέρα (15/2) με το Μεσολόγγι στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός- έχοντας δεχτεί επίσκεψη από αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7, στην οποία τόνισαν την στήριξή τους στην ομάδα- συνέχισε τη δουλειά στο ΣΕΦ, με τον Σάσα Βεζένκοφ να προπονείται με τους υπόλοιπους στο 100%.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το αιμάτωμα που είχε στο γόνατό του, με το οποίο του στέρησε τη συμμετοχή στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» με ένταση. Ανέβηκαν οι ρυθμοί και ο Βεζένκοφ έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Αντίθετα συνεχίζει να απουσιάζει (σ.σ. σε 10 μέρες θα συμπληρώσει δύο μήνες) ο Κώστας Παπανικολάου που συνεχίζει να πονάει στον σβέρκο του παρά τη θεραπεία.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αγωνίζεται την Πέμπτη (18/2) στην Κωνσταντινούπολη με την Εφές για την 25η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο τη Δευτέρα (15/2) θα φιλοξενήσει στο ΣΕΦ το Μεσολόγγι σε φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Πηγή: fosonline.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr