Ρεκόρ καριέρας από το ημίχρονο για τον Αρχηγό!

Ο Γιάννης Σαχπατζίδης πρωταγωνίστησε στο πρώτο ημίχρονο για το Μεσολόγγι Baxi και κατάφερε σε 8:57 συμμετοχής σε αυτό το διάστημα, να ισοφαρίσει το ρεκόρ καριέρας του στη Stoiximan Basket League, με 16 πόντους. Σημειώνοντας άλλους τέσσερις στο δεύτερο ημίχρονο, ξεπέρασε την επίδοση των 16 που είχε σημειώσει στο ματς της 7ης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο Megabolt.

Ο 27χρονος σέντερ αστόχησε μόνο στο τελευταίο από τα εννιά δίποντα που επιχείρησε, για να μην καταφέρει να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League που είναι τα 8/8 που είχε ο Κιθ Λάνγκφορντ στο ματς της ΑΕΚ με τον Κολοσσό H Hotels για τη 10η αγωνιστική.

Με αυτά τα 8/9 δίποντα πάντως, ο Σαχπατζίδης ξεπέρασε τα 100 εύστοχα σε 59 εμφανίσεις στη Stoiximan Basket League. Έχει 102/157 (64,96%).

*Με τις πέντε ασίστ που μοίρασε, ο Γιουτζίν Λόρενς ξεπέρασε τις 100 σε 21 εμφανίσεις του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, έχοντας κάνει στον αντίποδα μόνο 29 λάθη.

*Ο Κέβιν Λάνγκφορντ έγινε ο 48ος ξένος στην ιστορία της Stoiximan Basket League που έφτασε τα 120 παιχνίδια σε αυτήν.

Σε ομαδικό επίπεδο...

*Το Μεσολόγγι Baxi με τους 18 πόντους στους οποίους περιορίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πλησίασε το αρνητικό ρεκόρ της φετινής σεζόν, μένοντας έναν πόντο πάνω από εκείνους που είχε η Λάρισα Bread Factory στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της με τον Προμηθέα στην Πάτρα για τη 14η αγωνιστική.

*Η νεοφώτιστη ομάδα δεν πήρε ούτε πόντο από δεύτερες επιθέσεις κάτι που έγινε για δεύτερη μόλις φορά συνολικά στη φετινή Stoiximan Basket League. Η πρώτη ήταν και πάλι του Μεσολογγίου Baxi στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Πηγή: esake.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr