Σαχπατζίδης: «Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

Για το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ με το οποίο πέφτει και η αυλαία στο πρωτάθλημα της basket league για την ομάδα του Μεσολογγίου γράφει ο Αρχηγός του Μεσολόγγι ΒΑΧΙ Γιάννης Σαχπατζίδης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

«Ένα υπέροχο ταξίδι φτάνει στο τέλος του»

Φτάσαμε λοιπόν στο τελευταίο παιχνίδι μας στην Α1. Κοιτάζοντας πίσω στη φετινή χρονιά δεν μπορώ παρά να νιώθω περήφανος για την προσπάθεια όλων, των συναθλητών μου, του τεχνικού επιτελείου και των ανθρώπων της ομάδας, της διοίκησης.

Μπορεί να μην καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή μας στη μεγάλη κατηγορία, όμως παλέψαμε σε κάθε παιχνίδι και δεν φοβηθήκαμε κανένα αντίπαλο. Αντιμετωπίσαμε τόσες αντιξοότητες που φτάσαμε στο σημείο να μη μας ξαφνιάζει τίποτα! Από το γήπεδο μέχρι τη συχνές αλλαγές στο ρόστερ σχεδόν κανένας μήνας δεν ήταν ίδιος με τον προηγούμενο!

Κλείνοντας θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον κόσμο μας, ο οποίος αν και, λόγω των συνθηκών, δεν μπόρεσε να έχει φυσική παρουσία στο γήπεδο, μας στήριξε με κάθε τρόπο. Προσωπικά, δεν γνωρίζω καμία άλλη ομάδα, της οποίας οι οπαδοί στήριζαν με τα μηνύματά τους την προσπάθεια σε κάθε αγωνιστική ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε όλους.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr