Τάξη στις ΗΠΑ παρακολούθησε το ΠΑΟΚ - Μεσολόγγι στο πλαίσιο μαθήματος

Παιδιά δημοτικού στις ΗΠΑ παρακολούθησαν τον αγώνα του ΠΑΟΚ με το Μεσολόγγι για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan Basket League πριν μερικές ημέρες στο πλαίσιο του μαθήματός τους. Ο λόγος; Η δασκάλα τους είναι σύντροφος του Μπο Μπιτς.

Πριν μερικές ημέρες ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Μεσολογγίου με 84-69 εκτός έδρας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Και, όπως φαίνεται, τον αγώνα παρακολούθησαν ζωντανά και σε ένα σχολείο στις ΗΠΑ!

Ο λόγος είναι ότι η σύντροφος του Μπο Μπιτς που αγωνίζεται στον "Δικέφαλο", ονόματι Έμα Πόρτερ, θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή με τους μαθητές της, βάζοντας σε προτζέκτορα το παιχνίδι εν ώρα μαθήματος.

"Συντονιστήκαμε από τις ΗΠΑ για να παρακολουθήσουμε τον δικό μας, Μο Μπιτς και τον ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν. Πάμε ΠΑΟΚ" έγραψε μάλιστα στο σχετικό post η Πόρτερ.

Δείτε το post:

Πηγη: m.sport24.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr