ΑΟ Αγρινίου: Η συνέντευξη της εβδομάδας με τον Μιχάλη Γιαννακίδη

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης είναι ο παίκτης της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη "Συνέντευξη της εβδομάδας". Ο έμπειρος guard μίλησε για το παιχνίδι με το Φίλιππο Βέροιας αύριο στις 5 το απόγευμα, στη σημασία που έχει ο αγώνας αυτός και στην εικόνα που έχει από τους δύο μήνες παρουσίας στον Α.Ο.Α. και την πόλη του Αγρινίου.

Αναλυτικά:

Μιχάλη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τον Τρικούπη είχατε καλή εικόνα, όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τι κρατάτε από αυτό το παιχνίδι και τι θεωρείς ότι πρέπει να διορθώσετε;

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, που έχει χάσει μόνο ένα ματς από την αρχή της χρονιάς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πιστεύω ότι αν παιξουμε έτσι στα υπόλοιπα παιχνίδια, θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε. Αυτό που θέλουμε να διορθώσουμε, είναι ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε διάρκεια και να παίζουμε όπως θέλουμε για 40 λεπτά.

Ακολουθεί το παιχνίδι με το Φίλιππο στη Βέροια. Ποια θεωρείς ότι είναι τα δυνατά σημεία του αντιπάλου σας;

Είναι μια ομάδα που παίζει πολύ διαφορετικά στην έδρα της. Πιστεύω ότι το "κλειδί" του αγώνα είναι να σταματήσουμε το ρυθμό τους στην επίθεση.

Τι πρέπει να κάνετε για να πάρετε το θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι αυτό;

Όπως είπα είναι σημαντικό να ελέγξουμε το ρυθμό. Αλλά όπως σε όλα τα παιχνίδια θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας.

Πιστεύεις ότι με νίκη στο παιχνίδι αυτό θα έχετε πλησιάσει αρκετά το στόχο της απευθείας παραμονής στην κατηγορία;

Δεν τελειώνει κάτι το Σάββατο. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας, ωστόσο αν νικήσουμε, κάνουμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Είσαι δύο μήνες στην ομάδα. Ποια είναι η εικόνα που έχεις για τον Α.Ο.Α. και για την πόλη;

Ο Α.Ο.Α. είναι ένας πολύ οργανωμένος σύλλογος, με ανθρώπους που ακούν τα "θέλω" των αθλητών και κόσμο που αγαπάει την ομάδα. Έχω προσαρμοστεί στην πόλη και ο μόνος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr