Οριστικό τέλος στα Εθνικά πρωταθλήματα (pic)

Η σεζόν 2019-2020 έλαβε οριστικά τέλος…

Το τέλος των Εθνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΟΚ, με την πανδημία του κορωναϊού να μην επιτρέπει την συνέχιση του, με την τελευταία ημερομηνία που διεξήχθη αγώνας μπάσκετ να είναι η 8η Μαρτίου. Πριν από λίγες ώρες διαβάστε για το υπόμνημα που έστειλαν οι ομάδες της Α2 στην ΕΟΚ, ζητώντας ουσιαστικά να σταματήσει το πρωτάθλημα, και να επικυρωθεί η βαθμολογία, ενώ και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης επισημοποίησε πως το μπάσκετ θα αργήσει αρκετά.

Έτσι, οι ομάδες των Εθνικών κατηγοριών (Α2, Β’ Εθνική, Γ’ Εθνική, Α1 Γυναικών, Α2 Γυναικών) ενημερώθηκαν ότι η σεζόν ολοκληρώθηκε, και πως το μόνο που απομένει είναι το τι μέλει γενέσθαι με το Πανελλήνιο Εφήβων, και αυτό αφορά τα μόρια κατάταξης. Έτσι, και ανάλογα με τις εξελίξεις αυτό το σενάριο θα ξανά εξεταστεί.

Πλέον, και στον επόμενο χρόνο θα πρέπει να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, ώστε να μπούνε οι ομάδες στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν.

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr