Αύριο η κλήρωση για Basket League και Super Cup

Σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη του 29ου επαγγελματικού Πρωταθλήματος, ο ΕΣΑΚΕ θα πραγματοποιήσει αύριο (9/9, 12:00) την κλήρωση τόσο για την Basket League όσο και για τη νέα διοργάνωση του, το Super Cup οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο διήμερο 23, 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, Περιστερίου και Προμηθέα.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του Κεντρικού Σταδίου του ΟΑΚΑ με τους απολύτως… απαραίτητους. Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, παρόντες θα είναι μόνο εκπρόσωποι και αθλητές των ομάδων, εκπρόσωποι των χορηγών και δημοσιογράφοι της ΕΡΤ που θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση.

Στη σχετική ανακοίνωση «Ο ΕΣΑΚΕ ζητά συγγνώμη για τον αποκλεισμό από την εκδήλωση των εκπροσώπων των ΜΜΕ και των λοιπών προσκεκλημένων και εύχεται του χρόνου οι υγειονομικές συνθήκες να μας επιτρέψουν να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί».

Πηγή: basketa.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr