Μάκης Γιατράς: «Θέλουμε δουλειά ακόμα δεν είμαστε αυτοί που ονειρευόμαστε»

Ο Προμηθέας πέρασε από το Αγρίνιο με νίκη επί του Μεσολογγίου, ο Μάκης Γιατράς «κράτησε» το αποτέλεσμα, αλλά θέλησε να γυρίσει γρήγορα σελίδα αφού έχει πολλά που πρέπει να κάνει η ομάδα του για να φτάσει σε σημείο να τον ικανοποιεί.

«Κατ’ αρχάς, καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Πήραμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι από το Μεσολόγγι που τα παλεύει όλα και ήταν πλήρες, εμείς είχαμε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γιάννη Αγραβάνη, παίξαμε με τέσσερις ξένους και οι δύο έχουν έρθει λίγες μέρες, ενώ ο Γιαννόπουλος έλειπε δυο μήνες και θέλει χρόνο. Κρατάμε τη νίκη, αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος από το μπάσκετ που παίζουμε σε αυτή τη φάση.

Θέλουμε δουλειά και ακόμα δεν είμαστε αυτοί που ονειρευόμαστε. Θα κάνουμε άλλη μια προσθήκη, αλλά δε θα μιλήσω εγώ για αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Τώρα έχουμε άλλη μια δύσκολη εβδομάδα, με ματς στη Λάρισα την Τετάρτη και μετά τον Ηρακλή, όμως πιστεύω στη συνέχεια θα μπούμε σε μια κανονικότητα. Θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προετοιμασία, γιατί σας ξαναλέω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορεί να υπάρχουν χίλιες δικαιολογίες, αλλά αυτό δεν αλλάζει.

Οι Γκραντ είναι και οι δύο έμπειροι παίκτες με διαπιστευτήρια, ο Τζέριαν μπήκε με τρεις μέρες στην ομάδα και μας βοήθησε, έκανε αυτά που του ζητήσαμε, μέρα με τη μέρα θα γίνεται καλύτερος.

Οι στόχοι του Προμηθέα είναι πάντα να κοιτάζει ψηλά κι εγώ σαν άνθρωπος βάζω πάντα ψηλά τον πήχη και είμαι ο πιο αυστηρός κριτής για την ομάδα και για όλους. Είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά περίεργα πράγματα, θα δείτε ότι θα βγαίνουν και τραυματισμοί αφού οι παίκτες μένουν πολύ καιρό έξω. Θα κυνηγήσουμε όσο μπορούμε ψηλότερους στόχους πάντως». 

Πηγή: basketa.gr