ΕΟΚ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Μεσολογγίτης Άγγελος Παπανικολάου

Ο διακεκριμένος καρδιολόγος, «μπασκετικός», μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για την θέση του υποψήφιου προέδρου στις επικείμενες εκλογές.

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η ΕΟΚ έδωσαν το χρίσμα τους στον Άγγελο Παπανικολάου και ο διακεκριμένος καρδιολόγος, «μπασκετικός», μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ και μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ είναι ο εκλεκτός της Ομοσπονδίας για την θέση του υποψήφιου προέδρου στις επικείμενες εκλογές.

Ο 39χρονος Άγγελος Παπανικολάου, είναι παιδί του μπάσκετ, αλλά και διακεκριμένος ιατρός. Είναι επιμελητής Καρδιολογίας, Επεμβατική Καρδιολογία, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ είναι και μέλος του ΔΣ του ΕΟΔΥ. Ασχολείται ενεργά και με την πολιτική και είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Το μπάσκετ αποτελεί την άλλη μεγάλη αγάπη του πέρα φυσικά από την ιατρική. Ο Άγγελος Παπανικολάου αγάπησε από πολύ μικρός το μπάσκετ και ανδρώθηκε μπασκετικά στην ομάδα του Μεσολογγίου. Στη συνέχεια, βέβαια, τον κέρδισε  η ιατρική, αλλά δεν έφυγε ποτέ από το αγαπημένο του άθλημα. Ήταν πάντα κοντά του ήταν στην διοίκηση του Μεσολογγίου, αλλά έφυγε όταν έγινε μέλος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ.

Ο Παπανικολάου θα αποτελέσει τον τρίτο μεγάλο πόλο στις εκλογές μετά από εκείνους του Βαγγέλη Λιόλιου και του Παναγιώτη Φασούλα.

Στο ψηφοδέλτιο που έχει ξεκινήσει να στελεχώνεται του Παπανικολάου θα υπάρχουν μεγάλα ονόματα του μπάσκετ. Μεθαύριο Τετάρτη (27/1) ή την Πέμπτη ο Αγγελος Παπανικολάου θα ανακοινώσει και επίσημα τα μέλη του ψηφοδελτίου του.

Πηγή: basketblog.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr