Τιμωρία Βεργίνη.. δεν παίζει κόντρα στο Μεσολόγγι Baxi

Στην επιβολή αποκλεισμού μιας (1) αγωνιστικής και προστίμου χιλίων διακοσίων (1.200,00) επέβαλε πριν λίγο ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ στον Καλαθοσφαιριστή του Ηρακλή Δημήτρη Βεργίνη.

Η απόφαση έχει να κάνει με το εξ αναβολής παιχνίδι του Ηρακλή με τον Άρη , και την αποβολή αλλά και όσα γραφτήκαν στο φύλλο αγώνα για τον Βεργίνη.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη ο παίκτη δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο προσεχές παιχνίδι της ομάδας του την Κυριακή κόντρα στο Μεσολόγγι Baxi.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Επιβάλλεται στον Δημήτριο Βεργίνη, Καλαθοσφαιριστή της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017), ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200,00) ευρώ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΡΗΣ ΚΑΕ 2003) που διεξήχθη στις 10-3-2021.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr