Αίολος Αστακού: Κίνηση «ματ» με Κουταλιανό.. κοντά σε Χαρισμίδη και Θανόπουλο


Ο Μιχάλης Κουταλιανός θα είναι ο νέος προπονητής του Αιόλου Αστακού στην Β’ Εθνική.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Απόστολος Πανταζής, προχώρησε σε μια πολύ σπουδαία κίνηση ενόψει της νέας σεζόν, αρχής γενομένης από το τεχνικό της επιτελείο, αποδεικνύοντας πως έρχεται για να πρωταγωνιστήσει στην τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Ο νεαρός προπονητής βρισκόταν επί μια σχεδόν δεκαετία στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου, δίπλα σε σημαντικούς προπονητές, όπως ο Βασίλης Φραγκιάς και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ενώ άφησε καλές εντυπώσεις και ως πρώτος προπονητής.

Με έναν από τους καλύτερους, λοιπόν, προπονητές της νέας γενιάς στον πάγκο του, ο Αίολος Αστακού, φαίνεται πως όχι απλά θα ξεκινήσει δυναμικά την πορεία του στην κατηγορία, αλλά έχει και βλέψεις ανόδου.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες του basket247.gr παίκτες της ομάδας θεωρούνται οι Τάσος Χαρισμίδης που αγωνιζόταν στην Καβάλα και Γιαννης Θανόπουλος του Κόροιβου Αμαλιάδας. 

Πηγή

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr