Π. Γερμανός: Μονόδρομος η συγχώνευση του Α.Ο Αγρινίου με τη Γ.Ε.Α.

Μετά το πέρας του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής και με τον Α.Ο. Αγρινίου να περιμένει την οριστική απόφαση για την αναδιάρθρωση που θα σημάνει την άνοδό του στη Β’ Εθνική κατηγορία, ο πρόεδρος και βασικός χρηματοδότης της ομάδας Περικλής Γερμανός μας μίλησε για την επόμενη μέρα του σωματείου τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η συγχώνευση με τη Γ.Ε.Α. αποτελεί μονόδρομο.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο κ. Γερμανός:

Για το που βρίσκεται το θέμα με την αναδιάρθρωση της Β΄Εθνικής:

Π.Γ. «Στα μέσα Ιουνίου θα έχει ξεκαθαρίσει εντελώς η υπόθεση ενώ όπως είναι γνωστό είμαστε οι πρώτοι επιλαχόντες για άνοδο στην επόμενη κατηγορία».

-Για τη συνάντηση που έγινε με ανθρώπους της Γ.Ε.Α. και αφορούσε την πιθανή συγχώνευση των δύο ομάδων:

Π.Γ. «Ο Α.Ο. Αγρινίου ουσιαστικά είμαστε δύο άνθρωποι. Ο Ντίνος ο Τσιαμάκης κι εγώ. Οι υπόλοιποι ουσιαστικά έχουν… φύγει. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε ότι δε μπορούμε να συνεχίσουμε και του χρόνου δύο άτομα. Αφού λοιπόν μας δίνεται η δυνατότητα να παίξουμε στη Β’ Εθνική, ή το διαλύουμε ή συγχωνευόμαστε με ένα σωματείο που έχει δυναμική. Η αλήθεια είναι ότι έχει ενδιαφερθεί και κάποιος να αγοράσει την ομάδα, (σ.σ. άνθρωπος εκτός Αγρινίου, δε θέλησε να μας αποκαλύψει όνομα ο Π. Γερμανός) και είμαστε ακόμη σε συζητήσεις. Η άλλη λύση λοιπόν είναι η συγχώνευση. Ουσιαστικά ο Α.Ο. δημιουργήθηκε από κάποια άτομα της Γ.Ε.Α. που το 1973 διαφώνησαν με την τότε κατάσταση και αποχώρησαν φτιάχνοντας τον Α.Ο. Εγώ δεν είμαι ούτε Α.Ο. ούτε Γ.Ε.Α. Είμαι με το μπάσκετ. Η Γ.Ε.Α. έχει 150 παιδιά, ένα προπονητήριο και εγκαταστάσεις».

- Για το αν έπεσε στο τραπέζι το πιθανό όνομα της νέας ομάδας που θα δημιουργηθεί:

Π.Γ. «Θα λέγεται κάπως… Αγρίνιο! Ένωση Αγρινίου ας πούμε. Το νόημα πάντως είναι να έχει το όνομα Αγρίνιο μέσα! Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ισχυρό πόλο, μια ομάδα Β΄ Εθνικής με αγρινιώτες παίκτες στο ρόστερ, κάτι που δεν υπήρχε ποτέ στο Αγρίνιο. Επειδή στο Αγρίνιο ο κόσμος ασχολείται με το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το μπάσκετ και ο κόσμος που ασχολείται είναι λίγος, οπότε το έρισμα να βοηθήσει κάποιος δεν υπάρχει. Υπάρχει επίσης και το σενάριο να πούμε με τον Ντίνο (σ.σ. Τσιαμάκη), συνεχίζουμε για ένα ακόμη χρόνο και βλέπουμε. Να μη δεχθούμε το εισιτήριο για τη Β’ Εθνική λόγω του ότι θα είμαστε υποχρεωμένοι να αυξήσουμε το μπάτζετ, και να συνεχίσουμε στη Γ’ όπως ήμασταν φέτος. Αυτό όμως όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα».

-  Για το τι πλάνα έχει στο μυαλό του για την ομάδα – όποια προκύψει- την επόμενη χρονιά:

Π.Γ. «Η ομάδα του χρόνου θέλουμε να αποτελείται από οκτώ – εννιά αγρινιώτες. Φέτος ήταν πέντε – έξι. Έχουμε ανανεώσει ήδη και με τον προπονητή μας τον Γ. Διαμαντάκο».

-   Για το τι πιθανότητες δίνει να έχει αίσια κατάληξη η συγχώνευση με τη Γ.Ε.Α.:

Π.Γ. «Σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε. Υπάρχουν αυτές οι εκκρεμότητες που σου είπα πριν. Τη Δευτέρα έχουμε νέο ραντεβού με τους ανθρώπους της Γ.Ε.Α. Το κλίμα την πρώτη φορά ήταν θετικό. Θα πάει η Γ.Ε.Α. σε γενική συνέλευση προκειμένου να θέσει την πρότασή μας στα μέλη της να την εγκρίνουν. Αν θες τη γνώμη μου, είναι μονόδρομος η συγχώνευση με τη Γ.Ε.Α.! Να ενωθούν οι δυνάμεις! Αν δε γίνει, δε θα πεθάνουμε κιόλας…».

-  Για το αν η Γ.Ε.Α. βάλει σαν όρο στη συγχώνευση να κρατήσει η νέα ομάδα το όνομα Γ.Ε.Α. το πώς θα το δεχθεί:

Π.Γ. «Θα πω ναι και σε αυτό! Ουσιαστικά όπως σου είπα, δύο άνθρωποι είμαστε. Εγώ κι ο Ντίνος. Όλες μας οι προσπάθειες λοιπόν, κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, να έχει αίσιο τέλος η συγχώνευση. Είναι μονόδρομος όπως σου είπα και πιο πριν».

-  Κλείνοντας, ο Περικλής Γερμανός εξέφρασε λιτά αλλά με νόημα το παράπονό του για χρόνια που βρίσκεται στον προεδρικό θώκο του Α.Ο. Αγρινίου:

«Η αλήθεια είναι ότι με βάλανε μπροστά στον Α.Ο. και στην πορεία δε βοήθησε κανένας…».

Π.Κ.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr