Οι αποφάσεις της ΕΣΚΑΒΔΕ για την νέα αγωνιστική περίοδο 15-16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή Σωματείων, την Κυριακή 7/6/2015 στην ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ η ετήσια συγκέντρωση της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Έγινε απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015, συζητήθηκαν προτάσεις για τα Πρωταθλήματα της νέας περιόδου 2015 – 2016, εκφράστηκαν οι ανησυχίες για την οικονομική κρίση που «χτυπά» και την δραστηριότητα των Αθλητικών Σωματείων.

Συμφωνήθηκαν ΟΜΟΦΩΝΑ τα παρακάτω :

1) Τα Πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας ΕΣΚΑΒΔΕ να διεξαχθούν με τον ίδιο τρόπο που έγινε το Πρωτάθλημα Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ την προηγούμενη περίοδο.

2) Οι ομάδες (Β΄) της Γ’ Κατηγορίας θα έχουν δικαίωμα ανόδου μέχρι μια (1) κατηγορία κάτω απ’ την κατηγορία του μητρικού Σωματείου. Κανένας αθλητής τους δεν θα είναι μεγαλύτερες του έτους 1995.

3) Σε ΚΑΝΕΝΑ Σωματείο δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή στα Πρωταθλήματα αν δεν είναι ταμειακώς εντάξει. Τα παράβολα θα κατατίθενται πριν την έναρξη του Α’ και Β’ Γύρου των Πρωταθλημάτων ή πριν τη λήξη των ηλικιακών Πρωταθλημάτων. Οποιεσδήποτε άλλες οφειλές (αυτοκόλλητα υγείας, αιτήσεις εγγραφής κ.λ.π.) θα καταβάλλονται ΑΜΕΣΑ.

4) Θα επιβάλλεται πρόστιμο αποχώρησης 100,00 € στα Σωματεία που αποχωρούν μετά την Κλήρωση οποιουδήποτε Πρωταθλήματος.

5) Οι επιστροφές των αυτοκόλλητων υγείας πρέπει να γίνουν μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου διαφορετικά θα επιβαρύνονται τα Σωματεία.

Τέλος ενημερώθηκαν τα Σωματεία, ότι το γραφείο ΕΣΚΑΒΔΕ θα παραμείνει κλειστό λόγω διακοπών του Υπαλλήλου, από 12/7/2015 μέχρι 12/8/2015.