Θέλει να κάνει «ματ» με Οικονομάκη ο Α.Ο Αγρινίου!


Την καλύτερη δυνατή λύση ψάχνει να βρει το Αγρίνιο μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με τον Γιάννη Διαμαντάκο, ο οποίος αναχώρησε για την Ρουμανία ώστε να αναλάβει βοηθός προπονητή του Αντώνη Κωνσταντινίδη στην Ροβινάρι.

Έτσι, οι ιθύνοντες της ομάδας, μετά το σοκ της φυγής του Μεσσήνιου τεχνικού, θέλησαν να βρουν έναν άνθρωπο με τα ίδια χαρακτηριστικά, και που θα μπορέσει να φέρει τον ΑΟ Αγρινίου σε πρωταγωνιστικό ρόλο, και άμεσα κατέληξαν στο πρόσωπο του Κώστα Οικονομάκη.

Ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί έναν από τους καλύτερους γνώστες των Εθνικών κατηγοριών, και από την στιγμή που κυκλοφορεί ελεύθερος αποτελεί δέλεαρ για πολλές ομάδες. Ο Οικονομάκης πήρε τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, και τον έβαλε στον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας, ενώ λίγο έλειψε να τον οδηγήσει στην Β' Εθνική, στην μόλις πρώτη χρονιά παρουσίας του, ενώ το ίδιο έκανε με το «θαύμα» της ΑΕΚ Άργους, την οποία οδήγησε στην Α2, κάνοντας εκπληκτική πορεία με την ομάδα της Πελοποννήσου.

Οι δυο πλευρές είχαν μια πρώτη επαφή, και δεν αποκλείεται το φλερτ να καταλήξει σε γάμο...με το Αγρίνιο να κάνει «ματ» σε περίπτωση που συμφωνήσει μαζί του.

Πηγή

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr