Έτοιμος να ζήσει το όνειρο της Β΄ εθνικής ο ΑΟ Αγρινίου!


 

Οι αρχικές σκέψεις ήθελαν το Αγρίνιο να βλέπει πιο έντονα την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Οι δεδομένες δυσκολίες (κυρίως στο οικονομικό σκέλος) της συμμετοχής της ομάδας στη Β΄ εθνική προβλημάτισαν τους ιθύνοντες τον σύλλογο, οι οποίοι έπειτα από αρκετή σκέψη και μπόλικες… ζυμώσεις, πήραν τη μεγάλη απόφαση. Η ομάδα ν΄ αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής!

«Είπαμε να ζήσουμε τ΄ όνειρο και όπου μας βγάλει», σχολίασε χαρακτηριστικά στο infobasket.gr ο πρόεδρος του συλλόγου Περικλής Γερμανός, που πλέον περιμένει – όπως κι όλοι στον ΑΟΑ – τη στήριξη των συμπολιτών τους σ΄ αυτό το όνειρο.

«Αν και μέσω άσχημης οικονομικής κατάστασης της χώρας αποφασίσαμε να πάρουμε το εγχείρημα και να συμμετέχουμε στην απαιτητική Β΄ εθνική κατηγορία. Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει, αφού όπως γνωρίζετε θα αγωνιστούμε με βάση τους αγρινιώτες αθλητές και το σχεδιασμό που είχαμε βάλει εξ αρχής ανεξαρτήτου κατηγορίας», πρόσθεσε ο Περικλής Γερμανός και κατέληξε:

«Αυτό που θέλουμε όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι η στήριξη της ομάδας από το φίλαθλο και επιχειρηματικό κόσμο της πόλης έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Β΄ εθνική. Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και επιτέλους το αγρινιώτικο μπάσκετ να ζήσει έστω το 2015 μια παρουσία ομάδας σε τόσο υψηλό επίπεδο».

Πηγή