Έναρξη συνεργασίας με Σωτήρη Φαράντο για τον Λέων!

Η Διοίκηση του ΛΕΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την έναρξη τριετούς συνεργασίας με τον πολύπειρο καθηγητή φυσικής αγωγής και έμπειρο προπονητή Καλαθοσφαίρισης κ.Σωτήρη Φαράντο.

Η ικανοποίηση του Συλλόγου είναι διττού χαρακτήρα. Αφενός γιατί επιλέγει έναν έμπειρο προπονητή για την αντρική ομάδα αφετέρου γιατί ο κ. Φαράντος θα αναλάβει την λειτουργία της Ακαδημίας του Συλλόγου ιδιαίτερα στην περιοχή των ΟΙΝΙΑΔΩΝ, περιοχή που σήμερα στερείται το ΜΠΑΣΚΕΤ.

Μπαίνοντας στον δέκατο χρόνο λειτουργίας του Συλλόγου ( 2011 ), η διοίκηση, επικαιροποιεί τον αρχικό σκοπό της που δεν είναι άλλος από την μύηση των μικρών παιδιων στο άθλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ. Ειδικά φέτος και παρά τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω πανδημίας, η Διοίκηση και ο νέος υπεύθυνος προπονητής Ακαδημίας κ. Φαράντος, θέλουν από κοινού, να δημιουργήσουν υποδομές αλλά και αγωνιστικές ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στα γήπεδα.

Φυσικά η αντρική ομάδα που έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στη Γ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία πρέπει να αποτελει τη βιτρίνα του Συλλόγου και προς αυτή την κατεύθυνση αναμένονται ανακοινώσεις τις επόμενες ημέρες όταν θα υπάρχουν τα νέα δεδομένα αλλά και οι μεταγραφές των νέων παικτών.

Καλωσορίζουμε τον κ. Φαραντο στην οικογένεια του Συλλόγου μας και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλοτάξιδος μιας και η συνεργασία μας όπως προαναφέραμε θα είναι πολυετής.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά για τις υπηρεσίες τους και την πολύτιμη προσφορά τους στο Σύλλογο τους κκ Σταυροθανάση και Καραπιπέρη, αμφότεροι καταξιωμένοι προπονητές, ευχόμενοι να συνεχίσουν να προσφέρουν στο άθλημα και κυρίως στα μικρά παιδιά που είναι και το μέλλον όλων των Συλλόγων.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr