Χ.Τρικούπης: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία.. με Μαργέλη από σήμερα οι προπονήσεις

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Χαρίλαου Τρικούπη ενόψει της νέας χρονιάς η οποία περιλαμβάνει καθημερινά δίπλες προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος μαζί με τους συνεργάτες του δείχνει να είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την δουλεία που γίνεται καθημερινά μέσα στο παρκέ και την θέληση και προσήλωση που δείχνουν οι παίκτες της ομάδας σε αυτά που θέλει να περάσει ο πολύπειρος κόουτς.

Από σήμερα Δευτέρα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του aitosports.gr στις προπονήσεις τις ομάδας θα πάρει μέρος και ο Δημήτρης Μαργέλης.

Ο 20χρονος αθλητής 2.01 με καταγωγή από την Εύβοια αγωνίζεται στη θέση 3 και τα δυο τελευταία χρόνια ήταν στο ρόστερ της Κύμης στο πρωτάθλημα της Basket League, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Ο νεαρός αθλητής θα περάσει από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ και αν πείσει αναμένεται να αποκτηθεί.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr