Ηλία Μούτσιος: Έναρξη αυτού του ωραίου ταξιδιού.. πλήγμα που θα αγωνιστούμε μακριά από τη φυσική μας έδρα, το σπίτι μας!

Για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρόνια κόντρα στη Λάρισα για το θεσμό του κυπέλλου, αλλά και την προετοιμασία της ομάδας που θα την βρει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Basket League μίλησε στο aitosports.gr ο προπονητής εκ των συνεργατών του Ντίνου Καλαμπάκου στον Χαρίλαο Τρικούπη Ηλίας Μούτσιος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην συνέντευξη που παραχώρησε στον Μιχάλη Δημητρίου:

Έναρξη των επισήμων υποχρεώσεων αύριο για την ομάδα του Χαριλάου Τρικούπη με το θεσμό του κυπέλλου κόντρα σε μία ομάδα την οποία θα βρείτε στο δρόμο σας και στο πρωτάθλημα.

Έναρξη των επισήμων αγώνων για την ομάδα μας και έναρξη αυτού του ωραίου ταξιδιού γενικά για την ομάδα και τη πόλη μας.

Η ομάδα μας προέρχεται από μια δύσκολη προετοιμασία που εκτός από την κούραση και τη μεγάλη επιβάρυνση είχε και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες που σχεδόν χτίζονται από την αρχή και στο ανώτερο επίπεδο.

Ακόμη βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και το δυνατό αυτό παιχνίδι κυπέλλου εντάσσεται στα παιχνίδια που δίνουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να διορθώσουμε τα λάθη μας μέχρι την έναρξη των επισήμων αγώνων του πρωταθλήματος.

Όπως είπατε η ομάδα είναι καινούργια καθώς από την περσινή χρονιά μείνανε ουσιαστικά δύο παίκτες, το τεχνικό τιμ είναι ευχαριστημένο από την προετοιμασία και τη διάθεση των παικτών μέχρι σήμερα.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε πολλά παιδιά από τον περσινό κορμό της ομάδας αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν κατέστει δυνατόν.

Πάρολο αυτά η ομάδα μας στελεχώθηκε από πολύ ικανούς Έλληνες και ξένους αθλητές προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα σύνολο με μεγάλη ενέργεια και διάθεση για μπάσκετ.

Βλέπουμε ότι τα παιδιά δίνουν το 100% από το ξεκίνημα της προετοιμασίας και είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο όποτε κάθε μέρα παλεύουμε και περισσότερο.

Αν και σίγουρα δεν γνωρίζετε πολλά για τον αυριανό αντίπαλο, που θα πρέπει θεωρείται να εστιάσει η ομάδα σας για να μπορέσει να φύγει νικήτρια και με το ροζ φύλλο αγώνα.

Η Λάρισα είναι μια ομάδα με μεγαλύτερη εμπειρία από εμάς στη κατηγορία.

Ασφαλώς και δεν γνωρίζουμε όσα θα θέλαμε για τη προσεχή αντίπαλο μας αλλά όλο το προπονητικό team έχει εργασθεί σκληρά προσπαθώντας να μαζέψει πληροφορίες για να είμαστε προετοιμασμένοι όσο τον δυνατόν περισσότερο. Ασφαλώς καμία από τις δυο ομάδες δεν θα είναι ίδια σε δυο μήνες από τώρα.

Ο αυριανός μας αντίπαλος διαθέτει από τους καλύτερους περιφερειακούς παίκτες της κατηγορίας, που αποτελεί και το δυνατό της σημείο αλλά διαθέτει και παιδιά με δύναμη και εμπειρία στη ρακέτα.

Για το τέλος και αφού σας ευχαριστήσουμε για την σύντομη κουβέντα που είχαμε, θα θέλαμε να μας ευχηθείτε κάτι εν όψει της νέας χρονιάς και της Basket League, και το μήνυμά σας προς τον κόσμο του Μεσολογγίου που όλα αυτά τα χρόνια είναι ο 6ος παίκτης για την ομάδα πόλης.

Εύχομαι υγεία για όλους εντός και εκτός παρκέ με τις δυσκολίες που περνάμε το τελευταίο καιρό.

Τέλος ευχή όλων μας είναι σίγουρα να ξαναδούμε κόσμο στα γήπεδο όσο τον δυνατόν γρηγορότερα και όταν ασφαλώς οι συνθήκες το επιτρέψουν!

Για εμάς είναι τεράστιο πλήγμα πρώτον που παίζουμε χωρίς τη βοήθεια του κόσμου μας αλλά και σημαντικότερο μακριά από τη φυσική μας έδρα, το σπίτι μας!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr