Στο πλευρό του Χαρίλαου Τρικούπη ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου

Δήμαρχος και διοίκηση συζήτησαν τα επόμενα βήματα καθώς η ομάδα καλπάζει στο πρωτάθλημα.

Γόνιμη συνάντηση είχαν χτες ο δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και η διοίκηση του «Χαρίλαου Τρικούπη» στο ημίχρονο του ματς με τον Απόλλωνα Πατρών.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον της ομάδας με ιδιαίτερη εστίαση στο γηπεδικό καθώς η πορεία του Χαρίλαου μέχρι σήμερα διανοίγει ορίζοντες για συμμετοχή στην κορυφαία εθνική κατηγορία. Τούτο δημιουργεί υποχρεώσεις για την έδρα της ομάδας και αυτό απασχόλησε έντονα την συζήτηση. Κατατέθηκαν διάφορες απόψεις και συμφωνήθηκε τα επόμενα βήματα να γίνουν γρήγορα δεδομένου ότι είναι πολύ πιθανό τον επόμενο Οκτώβρη η ομάδα να βρίσκεται στην basket league…

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες ημέρες όπου θα πέσουν στο τραπέζι και οι απόψεις τεχνικών συμβούλων ενώ ο δήμαρχος Μεσολογγίου ήδη έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη έχοντας στην ατζέντα του ως κυρίαρχο αυτό το θέμα.

Πηγή: aixmi-news.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr