Σ.Φ.Χ.Τρικούπη: Κάλεσμα για το ντέρμπι κορυφής με τον Διαγόρα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η :

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΣ,

Καλεί σύσσωμο το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου και των ευρύτερων περιοχών να παρευρεθεί στον αγώνα του Σαββάτου (8 Φεβρουαρίου 18η αγωνιστική 17:00 ΔΑΚ Μεσολογγίου).

Ο Χαρίλαος Τρικούπης πραγματοποιώντας μια ονειρική σεζόν μέχρι τώρα υποδέχεται τον βασικό του "μονομάχο", Διαγόρα Δρυοπιδέων στη μάχη για τη κατάκτηση του τίτλου της Α2 για την αυτόματη άνοδο στη Basket League ΟΠΑΠ.

Σε αυτή τη γιορτή της πόλης μας και του Νομού μας, δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς... Είναι χρέος μας, να σταθούμε στην ομάδα που άλλαξε τη καθημερινότητά μας, τα Σαββατοκύριακά μας... Στην ομάδα που μας δίδαξε όλα αυτά τα χρόνια ότι αν πιστεύεις πραγματικά στα όνειρά σου, αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν.

* Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προπώληση εισιτήριων. Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά από την Official Page του Συλλόγου.*

** #Synexizoume_Mazi

«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ»

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr