Στο φουλ οι «μηχανές» ενόψει Ηρακλή, ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες!

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα για την Stoiximan Basket League μετά την διακοπή λογω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, με την ομάδα του Μεσολόγγι Baxi στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής να υποδέχεται στο ΔΑΚ Αγρινίου στις 5 Δεκεμβρίου στις 17:00 την ομάδα του Ηρακλή.

Οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα έχοντας από 3 νίκες και 2 ήττες στις πρώτες 5 αγωνιστικές έχοντας συγκεντρώσει 8 βαθμούς.

Ο Ντίνος Καλαμπακός και οι συνεργάτες του στην διακοπή που μεσολάβησε έδωσαν μεγάλο βάρος στην φυσική κατάσταση και σε πράγματα που εντόπισαν και έπρεπε να βελτιώσουν με βάση την εικόνα της ομάδας τις πρώτες αγωνιστικές.

Στα θετικά είναι η επιστροφή του Μάθις ο οποίος μπήκε στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα από την Δευτέρα, ενώ σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί και ο Γιάννης Αγραβάνης με τον νεαρό ταλαντούχο καλαθοσφαιριστή να επιστρέφει μετά την συμμετοχή του με το Εθνικό συγκρότημα.

Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Μεσολογγίου μετά τις δυο ήττες κόντρα σε Περιστέρι και ΑΕΚ, κόντρα σε έναν πολύ αξιόλογο αντίπαλο με υψηλότερες βλέψεις στο πρωτάθλημα.

Διαιτητές της Σαββατιάτικης αναμέτρησης οριστήκαν οι Σχινάς, Τσαρούχα και Ζακεστίδης.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr