«Ενδιαφέρον» για Τσάντ Μπράουν από Ολυμπιακό!

Την περίπτωση του Τσαντ Μπράουν του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός για την θέση των σέντερ.

Ενδιαφέρον για τον Τσαντ Μπράουν του Χαρίλαου Τρικούπη Μεσολογγίου έχει εκφράσει ο Ολυμπιακός, για να πλαισιώσει τους Χασάν Μάρτιν και Οκτάβιους Έλις στην θέση των σέντερ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα.

Ο Μπράουν μετά το NCAA άρχισε την καριέρα του στους Τέξας Λέτζεντς, θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, όπου δεν είχε καλά νούμερα στο επιθετικό κομμάτι, όμως στο Μεσολόγγι κατάφερε να ξεδιπλώσει τις επιθετικές του αρετές, καθώς σε 26,2 λεπτά συμμετοχής στην Basket League έχει μέσο όρο 11 πόντους και 8,4 ριμπάουντ, ενώ φέτος πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του πάνω από 14 πόντους!

Πηγή: thrylos24.gr

Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του aitosports.gr μέχρι σήμερα δεν υπάρχει κάποια «ενόχληση» από κάποια πλευρά (παίκτη – εκπρόσωπο η ομάδα) προς την σύλλογο του Μεσολογγίου..

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr