Δεν έγιναν αποδεκτές οι παραιτήσεις του τεχνικού επιτελείου

Οργισμένος εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεντεύξεων του Αλεξάνδρειου, μετά τη βαριά ήττα της ομάδας του από τον Αρη ο Ντίνος Καλαμπάκος και έριξε την… βόμβα μέσα σε λίγες κουβέντες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Καλαμπάκος:

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος και απογοητευμένος από αυτό που είδα και νομίζω πως ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του.

Και επειδή σε αυτή τη ρημάδα χώρα υπάρχει φιλότιμο πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα Για τον καθένα που σέβεται τον εαυτό του.

Εγώ πρέπει να υποβάλλω στη διοίκηση την παραίτηση μου και κάποιοι παίκτες να σταματήσουν να παίζουν μπάσκετ γιατί κακοποιούν το άθλημα. Όχι δεν κάνουν για την κατηγορία, δεν κάνουν καν να παίζουν μπάσκετ. Να ψάξουν να βρουν άλλο άθλημα».

Πηγή: basketa.gr

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, υπέβαλαν πριν από λίγο, τις παραιτήσεις τους στη διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν τις έκανε αποδεκτές.

Οι δυσκολίες μας πεισμώνουν και μας κάνουν να προσπαθούμε ακόμα περισσότερο. Ο coach Καλαμπάκος και το τεχνικό επιτελείο του, έχει την απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη μας.

Προχωράμε ενωμένοι και βλέπουμε μπροστά μας το επόμενο παιχνίδι-τελικό με τη Ρόδο.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr