Διοργάνωση σχολής διαιτησίας 2017 από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανιας

 

Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ διοργανώνει Σχολή Διαιτησίας, τα μαθήματα της οποίας θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές θα πρέπει να είναι ηλικίας 16 έως 32 ετών, να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι γυμνασίου και να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Αίτηση συμμετοχής

Απολυτήριο γυμνασίου

Ποινικό μητρώο

Πιστοποιητικό γέννησης και

Χρηματικό παράβολο συμμετοχής 20 ευρώ, το οποίο θα κατατίθεται σε μετρητά είτε στα γραφεία της Ενώσεως, είτε στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ στον με αριθμό λογαριασμού 5161-031401-366 αναγράφοντας το όνομα του καταθέτη.

Για τους αλλοδαπούς επιπρόσθετα απαιτούνται νόμιμα επικυρωμένες  φωτοτυπίες άδειας παραμονής και διαβατηρίου.

Οι αιτήσεις και τα παραπάνω δικαιολογητικά υποβάλλονται από ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017 έως και την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 στα γραφεία της Ενώσεως (Χαριλάου Τρικούπη 43 στο Μεσολόγγι, 2ος όροφος) ή στο ΦΑΞ 26310-25333 ή στο mailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της σχολής κ.Γιώργο Κωνσταντίνου, κινητό 6946-939216.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr