Σεμινάριο διαιτησίας το Σεπτέμβριο στο Αγρίνιο

Κατηγορία: Διαιτησία

Η Ε.Δ./Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ανακοινώνει ότι στις 09 και 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο σεμινάριο Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α., για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, στην πόλη του Αγρινίου και στο αθλητικό κέντρο EMILEON.

Στο σεμινάριο θα πραγματοποιηθούν γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους ΜΗ αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020, σύμφωνα με τα όρια που ορίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Στο σεμινάριο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ θα πρέπει να προσκομίσουν στην Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Α., Καρδιογράφημα - Ποινικό μητρώο πρόσφατο και εξέταση Οφθαλμολογικής οξύτητας από Δημόσιο Νοσοκομείο ή από ιδιώτη ιατρό.

Η συμμετοχή και η παρουσία όλων (αξιολογημένων και μη) κρίνεται υποχρεωτική, διότι η επιτυχία στα γραπτά και στις αγωνιστικές δοκιμασίες είναι απαραίτητο κριτήριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2019-2020 για την κατάρτιση των πινάκων Διαιτητών – Βοηθών ανά κατηγορία.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι διαιτητές, να απευθύνονται στον κ. Ταπραντζή Γεώργιο (τηλέφωνο 6976-333630) και στον κ. Κωνσταντίνου Γ. (τηλέφωνο 6936-498378).

Τέλος παρακαλούμε όλους τους εν ενεργεία και μη εν ενεργεία διαιτητές, να συμπληρώσουν και να προσκομίσουν στην Επιτροπή Διαιτησίας με την έναρξη του σεμιναρίου:

α) το φύλλο ποιότητας (στην ιστοσελίδα της Ενώσεως στη στήλη ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ) και β) την πράξη συναίνεσης (όσοι δεν έχουν προσκομίσει την προηγούμενη περίοδο) με το γνήσιο των υπογραφών (Πράξη συναίνεσης ΑΝΗΛΙΚΩΝ πατήστε ΕΔΩ, Πράξη συναίνεσης ΕΝΗΛΙΚΩΝ, πατήστε ΕΔΩ.