Ξεκίνησε τις τηλεδιασκέψεις η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Αιτ/νιας

Κατηγορία: Διαιτησία

Σε απόλυτη εγρήγορση βρίσκεται η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ αναμένοντας τις αποφάσεις της επίσημης πολιτείας  σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι στο επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Με τον covid - 19 να έχει πλήξει εκτός των άλλων και το ποδόσφαιρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την αγωνιστική απραξία όλου του έμψυχου δυναμικού, η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ τηρώντας τις οδηγίες της πολιτείας για απαγόρευση συγκεντρώσεων και αποφυγή συγχρωτισμού, πραγματοποίησε ήδη τις δύο πρώτες τηλεδιασκέψεις.

Αρχικά την Τετάρτη 22 Απριλίου είχε μια διαδικτυακή παράλληλη συνάντηση με το σύνολο -(17)- των αξιολογημένων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της δύναμής της. Ενώ, την Παρασκευή 24 Απριλίου το διαδικτυακό ραντεβού της Επιτροπής Διαιτησίας ήταν με το σύνολο των παρατηρητών διαιτησίας, αξιολογημένων και μη αξιολογημένων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και τις δύο τηλεδιασκέψεις παρακολούθησαν τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ.κ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ όσο και ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κ.κ. ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για τον βαθμό ετοιμότητας όλων των συμμετεχόντων.

Η Επιτροπή Διαιτησίας αφού  ευχαρίστησε αμφότερους για την παρουσία τους, ανακοίνωσε ότι οι τηλεδιασκέψεις θα συνεχιστούν, και μάλιστα  μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη με τα μη αξιολογημένα στελέχη της.

Πηγή: sdpna.blogspot.com