Η πρωτοχρονιάτικη πίτα των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών ποδοσφαίρου

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας το βράδυ της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου στα ιδιόκτητα γραφεία του στο Αγρίνιο.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Παναγιώτης Καψάλης και οι συνεργάτες του, οι οποίοι είχαν ετοιμάσει μια εξαιρετική γιορτή με πλούσια δώρα, γλυκά και αναψυκτικά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους -από πλευράς ΕΠΣΑ- ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, ο Γεν. Γραμματέας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. Αθανάσιος Λαυράνος, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Κων/νος Καπλανίδης και το μέλος του Δ.Σ. και παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ κ. Δημήτριος Κανταρέλος.

Παρόντες επίσης οι δύο πρώην πρόεδροι της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ.κ. Βασίλειος Νικάκης και Βασίλειος Τεροβίτσας αντίστοιχα αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας κ. Γεώργιος Κοτρώτσος.

Τον πρώτο χαιρετισμό της βραδιάς απηύθυνε ο οικοδεσπότης κ. Παναγιώτης Καψάλης, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και εξέφρασε τις ευχές του για καλή και "γόνιμη" χρονιά με υγεία και επιτυχίες , εξήρε την άριστη συνεργασία που υπάρχει με τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ και τους συνεργάτες του, τονίζοντας ότι οι δεσμοί Συνδέσμου Διαιτητών και ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ είναι ισχυροί και άρρηκτοι, ενώ η συνεργασία τους κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα.

Δεν παρέλειψε δε να ευχαριστήσει για την παρουσία τους: τον κ. Παπαχρήστο, τον κ. Λαυράνο και τον κ. Κανταρέλο,  τον κ. Νικολέτα για την προσφορά πολλών δώρων που κληρώθηκαν στους διαιτητές και ειδικά τον κ. Καπλανίδη (για την προσφορά της βασιλόπιτας σε συνεργασία με την ΕΠΑΣ - ΟΑΕΔ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ - ΤΜΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ) αλλά και τους φοιτητές του τμήματος που την παρασκεύασαν και είχαν την ευγενή καλοσύνη να παραστούν στην εκδήλωση διανέμοντας τα κομμάτια στους διαιτητές φορώντας τις στολές τους, δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Στον δικό του χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, ευχήθηκε σε όλους τους διαιτητές να έχουν υγεία και επιτυχημένες διαιτησίες, ζητώντας τους παράλληλα να εντείνουν τις προσπάθειές τους καθώς τα πρωταθλήματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και κρίνονται οι στόχοι των ομάδων.

Στο ίδιο επίπεδο ευχών κυμάνθηκε και ο χαιρετισμός του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας (ΕΔ/ΕΠΣΑ) κ. Βασίλη Νικολέτα ο οποίος κατέφθασε στην εκδήλωση με αρκετά δώρα (χορηγία του ιδίου) τα οποία κληρώθηκαν στους διαιτητές μαζί με αυτά που διέθεσε ο Σύνδεσμος Διαιτητών αλλά και τα δύο συλλεκτικά και ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας αναμνηστικά (ένα αθλητικό καπέλο και μία κονκάρδα με το λογότυπο της UEFA) που με μεγάλη χαρά έβγαλε από την πλούσια συλλογή του και πρόσφερε στον Σύνδεσμο ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και πρώην διεθνής διαιτητής κ. Βασίλειος Νικάκης.

Ευχές από βήματος για καλή χρονιά με υγεία, επιτυχίες και επίτευξη στόχων του καθενός έδωσε και ο Γεν. Γραμματέας του Συνδέσμου Διαιτητών και μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Γεώργιος Κωνσταντίνου, τονίζοντας την άριστη συνεργασία που διέπει τον πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας, ενώ ζήτησε από τους διαιτητές να συνεχίσουν την προσπάθεια που καταβάλλουν από την έναρξη της ποδοσφαιρικής χρονιάς αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα ενόψει των αγωνιστικών δοκιμασιών του Φεβρουαρίου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης από βήματος ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Κων/νος Ρεντίφης και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Βασίλειος Τεροβίτσας.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ο κ. Δημήτρης Δημονίτσας στον οποίο έπεσε το φλουρί και αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό προσφορά του Συνδέσμου.

Το καπέλο και την κονκάρδα που πρόσφερε ο κ. Νικάκης κατέληξαν στον κ. Γρηγόρη Κακατσίδη και τον κ. Απόστολο Προβίδα αντίστοιχα.

Αθλητικό υλικό και είδη διαιτησίας κέρδισαν επίσης οι: κ.κ. Ευαγγελία Παλιούρα, Νικόλαος Κορδολαίμης, Ευάγγελος Βαϊνάς, Καλλιρρόη Μιζάλου, Χρήστος Τάκος, Σπυρίδων Καζανάς, Φιλόλαος Παππάς, Μιχαήλ Τσαμπάς, Βασίλειος Τριανταφύλλου, Γεώργιος Κανταρέλος, Κων/να Μαρκουτσά,  Κων/νος Λύσσαρης και Ιωάννα Κοτρώτσου.

Η βραδιά έκλεισε με μίνι δεξίωση στην κεντρική αίθουσα διδασκαλίας του Συνδέσμου και προσφέρθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους γλυκίσματα και αναψυκτικά.

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ

(Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr