Το κοινωνικό πρόσωπο των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών

Κατηγορία: Διαιτησία

Ένας ιδιαίτερα σημαντικός αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 27 Μαρτίου, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, ανάμεσα στην ομάδα των παλαιμάχων του Παναιτωλικού και αυτής του Γενικού Νοσοκομείου "Ιπποκράτειο" Αθηνών με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

Η διοργάνωση στηρίχτηκε από τον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας. Αρκετός ήταν και ο κόσμος που επέλεξε να περάσει το Κυριακάτικο απόγευμά του παρακολουθώντας δια ζώσης το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στηρίζοντας έμπρακτα το "ιερό" αυτό εγχείρημα προσφέροντας τρόφιμα -αντί εισιτηρίου- για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγρινίου.

 Από ένα τέτοιο μεγάλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό γεγονός δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ο οποίος και στο παρελθόν έχει δείξει αρκετές φορές τα αντανακλαστικά του σε παρόμοιες δράσεις. Σε μια ιδιαιτέρως συμβολική κίνηση, την αναμέτρηση διεύθυνε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Παναγιώτης Καψάλης με συνεργάτες το μέλος του Δ.Σ. Βασίλειο Γεωργίου και την νεαρή φέρελπι Ιωάννα Κοτρώτσου.

Τα τελευταία χρόνια, ο εθελοντισμός, το φιλανθρωπικό και κοινωνικό πρόσωπο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας αποτελεί προτεραιότητα για το Δ.Σ. και όποτε του δοθεί η ευκαιρία είναι αρωγός, ανταποκρινόμενο σε αντίστοιχες προσκλήσεις και άλλες δράσεις.

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ ( Υπεύθυνος Επικοινωνίας/ ΔημοσίωνΣχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)