Στο Θέρμο το φετινό σεμινάριο των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών

Κατηγορία: Διαιτησία

ΣΤΗΝ γραφική και καταπράσινη κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, το Θέρμο, του ομώνυμου Δήμου, και σε υψόμετρο 407μ. θα μπουν οι βάσεις της φετινής προετοιμασίας των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών ποδοσφαίρου.

Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (ΕΔ/ΕΠΣΑ), το Σαββατοκύριακο 26 - 27 Αυγούστου 2017 θα πραγματοποιηθεί στο Θέρμο το ετήσιο σεμινάριο διαιτησίας που φέτος θα περιλαμβάνει και κάποιες καινοτομίες.

Σε μια υπερσύγχρονη αίθουσα με όλες τις απαραίτητες υποδομές, θα πραγματοποιηθούν εκτός από τις προγραμματισμένες διδασκαλίες και εισηγήσεις, ειδικά φέτος και οι γραπτές εξετάσεις συμπεριλαμβανομένων και των τροποποιήσεων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής 27 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν και οι αγωνιστικές δοκιμασίες (Yo Yo Test για τους διαιτητές, Ariete Test για τους βοηθούς διαιτητές) για όλους τους ΜΗ αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, σύμφωνα με τα όρια που ορίζει η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Επίσης, όλοι οι ΜΗ αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές θα πρέπει να προσκομίσουν στο σεμινάριο:

- καρδιογράφημα 

-εξέταση οφθαλμολογικής οξύτητας

από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ & ΜΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ, με την συμμετοχή να καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ, καθώς η επιτυχία σε γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες θα αποτελέσει κριτήριο για την σύνθεση των πινάκων διαιτησίας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017 - 2018.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί στην δημοσιότητα και το πλήρες πρόγραμμα του σεμιναρίου

Τέλος, το σύνολο των διαιτητών (ΑΞΙΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ και ΜΗ) υποχρεούνται να καταθέσουν συμπληρωμένο το Φύλλο Ποιότητας στην Επιτροπή Διαιτησίας πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Το Φύλλο Ποιότητας μπορεί να εκτυπωθεί από σχετικό σύνδεσμο που έχει αναρτηθεί στην ανακοίνωση για το σεμινάριο του Θέρμου, στην ιστοσελίδα της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ (www.epsaitol.gr) στην ενότητα ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.

Για τυχόν απορίες και διευκρινήσεις, οι διαιτητές μπορούν να απευθύνονται στους:

κ. #ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ_ΓΕΩΡΓΙΟ - τηλφ: 6946 939216.

κ. #ΚΑΨΑΛΗ_ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
τηλφ: 6972 400521

#ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ 
(Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)