Πρώτη συγκέντρωση για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές με 1' σιγή στην μνήμη ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΤΡΑ (Βίντεο)

Κατηγορία: Διαιτησία

Το βράδυ της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η παρθενική για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά εκπαιδευτική συγκέντρωση των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΑΣ και οι συνεργάτες του κ.κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ καλωσόρισαν τους διαιτητές και παρατηρητές, ευχήθηκαν καλή και παραγωγική χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες, τονίζοντας παράλληλα ότι η περυσινή ιδιαίτερα επιτυχημένη για την διαιτησία χρονιά πρέπει να αποτελέσει ορόσημο και για τις επόμενες.

Μέσα σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη για όλους στιγμή ο κ. Καψάλης αναφέρθηκε στην απώλεια του αείμνηστου συναδέλφου, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΥΤΡΑ, ο οποίος το απόγευμα της 10ης Αυγούστου 2017 "έφυγε" από κοντά μας, καλώντας το Σώμα σε 1' σιγή στην μνήμη του.

Το σίγουρο είναι ότι για όλους εμάς τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές ο "δάσκαλος" ΝΙΚΟΣ ΛΥΤΡΑΣ θα "ΖΕΙ" ανάμεσά μας στις Δευτεριάτικες και άλλες ημερίδες και συγκεντρώσεις αλλά και όταν θα δίνουμε την μάχη στους αγωνιστικούς χώρους.

Εν συνεχεία η Επιτροπή Διαιτησίας παρουσίασε το ολοκαίνουργιο Φύλλο Αγώνα των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις νέες τροποποιήσεις και παράλληλα δόθηκαν και κάποιες γενικές οδηγίες για την νέα χρονιά.

Τα κωλύματα θα πρέπει να στέλνονται στην Επιτροπή Διαιτησίας το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης με τους εξής δύο τρόπους:

-email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

- με SMS στα κινητά της Επιτροπής Διαιτησίας.

Οι προπονήσεις υπό την επίβλεψη του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ξεκινούν στο Αγρίνιο την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 19:00 στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ενώ στο Μεσολόγγι Θα γίνονται δύο Τετάρτες τον μήνα στις 19:00 στο βοηθητικό του ΔΑΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ αρχής γενομένης από την επόμενη εβδομάδα.

Για την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017 στις 19:00 έχει προγραμματιστεί ο αγιασμός για την νέα χρονιά στα γραφεία του Συνδέσμου (Εθνικής Αντιστάσεως 5 Αγρινίο, 4ος όροφος), ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν οι συμπληρωματικές γραπτές εξετάσεις στον κανονισμό για όσους είναι σε εκκρεμότητα.

Επίσης, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνουν και τα συμπληρωματικά τεστ φυσικής κατάστασης για όσους δεν έτρεξαν στο σεμινάριο του Θέρμου.

Τέλος, παρουσιάστηκε το επίσημο και ολοκαίνουργιο σήμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ενώ προανναγγέλθηκε και η επερχόμενη λειτουργία του επίσημου blog του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που σύντομα θα βρίσκεται στον διαδικτυακό αέρα.

Φώτο: Σ.Δ.Π.Ν.ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Επεξεργασία βίντεο: ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΜΑΡΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ_ΛΙΟΝΑΣ (Υπεύθυνος Επικοινωνίας/Δημοσίων Σχέσεων Σ.Δ.Π.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ)