Β.Νικάκης: ''Υπάρχει κρίση αξιών''

Κατηγορία: Διαιτησία

Έχοντας συνδέσει το όνομά του με την ζωντανή ιστορία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, ο αειθαλής Βασίλης Νικάκης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τον αγιασμό για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά...

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ που όποτε του δίνεται η ευκαιρία δεν διστάζει να παίρνει δημόσια θέση για τα τεκταινόμενα, την ώρα του εθιμοτυπικού του χαιρετισμού έκανε από βήματος λόγο για κρίση αξιών.
" Η κοινωνία διέρχεται μια κρίση αξιών και δεν πρόκειται για οικονομική αλλά για κρίση αξιών γενικά και ειδικά" τόνισε ο βετεράνος διεθνής διαιτητής, για να συνεχίσει: "Ο μόνος δρόμος για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση από τους διαιτητές, είναι η αφοσίωση και η καλή απόδοση στον αγωνιστικό χώρο".

Στην συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε κάποια ΜΜΕ που πολλές  φορές μεγεθύνουν κάποιες  επουσιώδεις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις προκειμένου να μετατοπίσουν τις ευθύνες.

Κλείνοντας ο κ. Νικάκης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, καθώς οι παραβάσεις γίνονται εξίσου εύκολα σε όλα τα παιχνίδια και οι διαιτητές θα πρέπει να επαγρυπνούν για να τις καταλογίζουν, αντιμετωπίζοντας όλα τα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα.

Τέλος, ο κ. Νικάκης ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Πηγή: sdpna.blogspot.gr