ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ο Συνδυασμός μας «Για την Κοινότητα Μεσολογγίου» και οι υποψήφιοί του, θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας στο νεοεκλεγέντα δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρο, καθώς και στους συμπολίτες μας από το Μεσολόγγι, το Αιτωλικό και τις Οινιάδες που θα απαρτίσουν το νέο δημοτικό συμβούλιο. 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι εκλογές της πρώτης Κυριακής τελείωσαν, η καταμέτρηση των ψήφων των υποψηφίων ολοκληρώνεται και τα επίσημα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες μέρες από το Πρωτοδικείο.

Δελτίο Τύπου

Συνδυασμός "Για την Κοινότητα Μεσολογγίου" , συγκέντρωση στην Κεντρική Πλατεία. Το κέντρο της πόλης επιβεβαίωσε τον παλμό των προτεραιοτήτων! Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε!

Ήρθε η ώρα να αποφασίσουμε!  

Έχουμε τη θέληση να εργαστούμε με ανιδιοτέλεια για το Μεσολόγγι, ζητάμε να μας ενισχύσετε με την ψήφο σας για να το πράξουμε.

 

"Συνάντηση γειτονιάς στην περιοχή Πλώσταινας". Τι είπαν οι κάτοικοι. Προτάσεις από τον συνδυασμό "Για την Κοινότητα Μεσολογγίου"

Είναι επιβεβλημένο να γνωρίσουμε καλύτερα τους ανθρώπους που ζητάνε τη ψήφο μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου.

Πώς σκέφτονται για την πόλη, τί σχέδια έχουν, γιατί συμμετέχουν στις εκλογές;

           

            

Τελευταια νεα

 

Επικοινωνία μαζί μας

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr