Υποτροφία για την μαθήτρια Κωνσταντίνα Χουλιάρα του Λυκείου Ευηνοχωρίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου συγχαίρουμε τη μαθήτρια του σχολείου μας Χουλιάρα Κωνσταντίνα για τη σημαντική διάκριση που πέτυχε συμμετέχοντας στην επιλογή για την υποτροφία ενός Έλληνα μαθητή/μαθήτριας ηλικίας 16-18 ετών των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, του προγράμματος Benjamin Franklin Transatlantic Fellows Summer Institute. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα προσφέρει παραμονή τεσσάρων εβδομάδων στις ΗΠΑ Ιούνιο - Ιούλιο 2020 στο Purdue University, Indiana.

Η μαθήτρια Κωνσταντίνα Χουλιάρα κατάφερε να προκριθεί έπειτα από την προεπιλογή που έγινε στις 10 επικρατέστερους υποψήφιους και τελικά μετά και την συνέντευξη που παραχώρησε στην μορφωτική Ακόλουθο της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα να καταλάβει την 5η θέση.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου της ευχόμαστε να έχει καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους στόχους και τα όνειρά της.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr