Ευχαριστήριο μήνυμα τεσσάρων Ιταλών βουλευτών προς τον Δήμαρχο Κώστα Λύρο

Με ένα συγκινητικό μήνυμα τέσσερις βουλευτές του Ιταλικού Κοινοβουλίου που εκλέγονται στην περιφέρεια του Μπέργκαμο, εκφράζουν ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρο, για την πρωτοβουλία στήριξης κι αλληλεγγύης που ανέλαβε στο πλαίσιο των Εορτών Εξόδου, προς τον δοκιμαζόμενο από την νόσο COVID-19 Δήμο του Μπέργκαμο. Η πρωτοβουλία αυτή, περιελάμβανε οπτικοακουστικό υλικό (video) κι επιστολή συμπαράστασης με ευχές προς το Δήμαρχο Giorgio Gori και το λαό της πόλης.

Στην επιστολή τους, οι βουλευτές αναφέρουν:

“Αγαπητέ δήμαρχε κε Λύρο,

Είμαστε μέλη του Ιταλικού Κοινοβουλίου από την περιοχή του Μπέργκαμο. Έχουμε παρακολουθήσει το όμορφο βίντεο που η πόλη σας θέλησε να αφιερώσει στο Μπέργκαμο σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές για την τοπική μας κοινωνία.

Ευτυχώς η γενιά μας δεν έχει δει τον πόλεμο, αλλά βιώνουμε αυτές τις τελευταίες ημέρες έναν εφιάλτη που προκαλεί περισσότερους θανάτους απ’ ότι μια μακρά μάχη.

Μηνύματα αλληλεγγύης, πάντως, όπως το δικό σας, μας βοηθούν να αντισταθούμε και να κοιτάμε μπροστά.

Το Μεσολόγγι είναι διάσημο για την μάχη για την Ελευθερία από την Οθωμανική κυριαρχία μεταξύ του 1820 και 1827. Στο Μπέργκαμο δεν υπάρχει θάλασσα, αλλά άνθρωποι από την περιοχή μας πολέμησαν μαζί με τη Βενετία στην περίφημη ναυμαχία του Λεπάντο προσπαθώντας να αποτρέψουν την προώθηση των Τούρκων.

Τώρα περιμένουμε να τελειώσει αυτή η τρομερή επιδημία με την ελπίδα να μπορέσουμε να επισκεφτούμε στο άμεσο μέλλον την όμορφη και γεμάτη ιστορία πόλη σας, ώστε να καλλιεργήσουμε άμεσες σχέσεις.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας εσάς και όλους τους δημότες σας.

M.P Rebecca Frassini

M.P Alberto Ribolla

M.P Simona Pergreffi

M.P Daniele Belotti

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων

Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr