Περσεφώνη Μελαχρή: «Επιθέσεις» σαν του Ν. Καραπάνου μας χαλυβδώνουν!

Σε δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Περσεφώνη Μελαχρή αναφέρει:

«Ο Νίκος Καραπάνος μπήκε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας απ’ τους δημότες πανηγυρικά εδώ και κάποιους μήνες και είναι γνωστός σε όλους μας. Όπως συμβαίνει όμως με τέτοια άτομα, διαθέτει απίστευτο θράσος, αλλά καλό είναι πριν μιλάει να «πλένει το στόμα» του για την δημοτική μας αρχή και τον Κώστα Λύρο.

Αναγκάζομαι να απαντήσω απευθυνόμενη όχι σ’ αυτόν, ένα «καμμένο χαρτί», αλλά στους συνδημότες μου που πιθανόν να διερωτώνται μετά από τέτοια πονηρά και ύπουλα τεχνάσματα που απεργάζεται περί αναθέσεων κλπ. Τους γνωστοποιώ λοιπόν ότι η επιχείρησή μου ανέλαβε να δουλέψει τέσσερις μέρες από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα για να ετοιμάσει φαγητό για 62 συνδημότες μας που έχουν ανάγκη και θα σιτιστούν με έξοδα του δήμου. Το κόστος για κάθε άτομο είναι δέκα ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και φόρων και περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με αρνί κλπ και την διανομή για 4 ημέρες σε 62 διαφορετικούς ανθρώπους.

Αν είναι νόμιμο; Δεν τίθεται θέμα. Αν είναι ηθικό; Ηθικότατο φρονώ για μια επιχείρηση που είναι γνωστή στην πόλη και μια ιδιοκτήτρια που έμαθε να δουλεύει χωρίς ωράρια εδώ και πολλά χρόνια. Και που μέχρι τώρα, σε οκτώ μήνες θητείας της δημοτικής μας αρχής, δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ από το δήμο.

Ποιος είστε εσείς άραγε κύριε Καραπάνο που θα μας απαγορεύσετε να κάνουμε την δουλειά μας και να εργαζόμαστε σκληρά κι έντιμα για τα προς το ζην;

Ευτυχώς έχω εμπιστοσύνη στους συνδημότες μου. Η νέα Δημοτική αρχή δείχνει απόλυτο σεβασμό στο δημοτικό χρήμα και όλοι έχουν καταλάβει την χρηστή διοίκηση που ασκείται σε όλα τα επίπεδα.

Αν πράγματι δεν βρήκατε τίποτα άλλο να μας προσάψετε… Αστοχήσατε!

Τα συμπεράσματα σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο..

Πέρασαν οι εποχές που πληρώναμε 14.375 ευρώ κ. Καραπάνο για δύο γεύματα 160 ατόμων, ήτοι 89 ευρώ το άτομο!! Τα ξεχάσατε; Μήπως να τα θυμηθούμε ξανά; Θα θυμηθείτε αναγκαστικά κάποια απ’ αυτά καθώς ήδη έχουμε καταφύγει στον Εισαγγελέα και τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης.

Κλείνω λέγοντας ότι τέτοιες επιθέσεις μας χαλυβδώνουν. Δουλεύουμε με αυταπάρνηση, με τα όποια λάθη μας, και εγγυόμαστε ότι στο τέλος της θητείας μας δεν θα έχουμε φήμη σαν την δική σας κε Καραπάνο στην τοπική κοινωνία. Εμείς άλλωστε θα μένουμε για πάντα εδώ και θα κάνουμε πιο εποικοδομητική δουλειά απ’ το να ανεβάζουμε αναρτήσεις εκ του μακρόθεν. Δεν είμαστε περαστικοί σαν εσάς.

Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους τους δημότες και ζητώ συγνώμη εάν τέτοιες ημέρες αναγκάστηκα να ξεφύγω από το εορταστικό κλίμα. Όμως τίποτε δεν θα μένει αναπάντητο γιατί «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Η Αντιδήμαρχος

Περσεφώνη Μελαχρή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr