Οι υποδομές μας είναι σε χαμηλό επίπεδο, έως και ανύπαρκτο

Γράφει ο Βασίλης Κώτσης

Το 2020 μας έφερε μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις στον κοινωνικό ιστό και στην καθημερινότητα μας. Μαθαίνουμε να ζούμε με νέα δεδομένα, αλλάζοντας συνήθειες χρόνων και χαράζοντας νέο σχεδιασμό και πορεία τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα του καθενός μας .

Μέσα σε όλα αυτά, σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να παραβλέψουμε ή να φέρουμε σε δεύτερη και τρίτη επιλογή μας την τεράστια προσπάθεια Διοικήσεων – παικτών και φιλάθλων όπου έκαναν την υπέρβαση και έφεραν τις 2 ιστορικές ομάδες της πόλης μας στα σαλόνια ανώτερων κατηγοριών Χαρίλαος Τρικούπης στην Α1 (μπάσκετ) και ΑΕ Μεσολογγίου στην Γ εθνική ( ποδόσφαιρο).

Μια μεγάλη προσπάθεια κυρίως των διοικήσεων όπου αψήφησαν το οικονομικό κομμάτι και επέτρεψαν να έρθουν στην μικρή μας πόλη παίκτες εθνικών κατηγοριών δίνοντας ψυχική ανάταση και υπερηφάνεια σε όλους ανεξαιρέτως τους Μεσολογγίτες, είτε είναι φίλαθλοι είτε όχι.

Ψυχολογική ανάταση λοιπόν, στους κατοίκους του Δήμου μας να ακούγεται η πόλη του Μεσολογγίου σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την προσπάθεια πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε από οποία πλευρά και αν είμαστε και να το δούμε ως κοινή προσπάθεια της πόλης για εξωστρέφεια και διαφήμιση. Ο χρόνος τρέχει και η ιστορικός καταγράφει. Οι υποδομές μας είναι σε χαμηλό επίπεδο, έως και ανύπαρκτο.

Δυστυχώς προβλήματα χρόνων συσσωρεύτηκαν και απαιτούν λύσεις ριζοσπαστικές και άμεσες . Δεν υπάρχει χρόνος για ατέρμονες καθυστερήσεις, σχέδια από σχεδίων και γκρίνια . Τον ερχόμενο Οκτώβριο η μικρή μας πόλη καλείτε να φιλοξενήσει ομάδες όπως Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ , Προμηθέα κλπ σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλείτε να φιλοξενήσει και πάλι για 2 η συνεχόμενη χρονιά στη Γ εθνική η ΑΕΜ , από τα όρια της Φωκίδας έως και την Κοζάνη ( 1/3 ) της επικρατείας.

Η φιλοξενία και οι υποδομές μας πρέπει να είναι όπως αρμόζει στον πολιτισμό και το επίπεδο που διδάσκει τόσα χρόνια το Μεσολόγγι σε όλο τον κόσμο. Έστω και τώρα προχωρήστε σε ανακοινώσεις δημόσια και οριστικό χρονοδιάγραμμα.

Ας γίνει μια μεγάλη σύσκεψη φορέων και εμπλεκομένων, ας μπει μια χρονική αρχή και ένα χρονικό τέλος σε αυτο που μας ταλανίζει χρόνια τώρα . Τα γήπεδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας. Οφείλουμε όλοι μας στην πόλη του Μεσολογγίου και δεν μας οφείλει.

Επαναλαμβάνω ότι ο ιστορικός καταγράφει και κόσμος μας κρίνει όλους μας από πράξεις, κινήσεις και έργα . Πρέπει να προασπίσουμε την παρακαταθήκη που μεταφέρουμε και να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και των ευχάριστων για όλους μας αθλητικών προκλήσεων οπου μας έφεραν οι 2 αυτές ιστορικές ομάδες .

Ποτέ δεν είναι αργά … !!

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr