Αναβαθμίζεται η παραλία Τουρλίδας μετά από πολλά χρόνια

Στην αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το κρηπίδωμα της παραλίας Τουρλίδας προχωρά ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου, δημοπρατώντας το αντίστοιχο έργο «Αποκατάσταση φθορών κρηπιδότοιχου και συντήρηση παραλίας Τουρλίδας», προϋπολογισμού 107.000 ευρώ.

Η παρέμβαση κρίθηκε απαραίτητη καθώς το σημείο όπου αναφέρεται η παρέμβαση, εδώ και λίγα χρόνια είχε υποχωρήσει και αποκολληθεί, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους λουόμενους.

Η αποκατάστασή του, αποτελεί τμήμα γενικευμένων παρεμβάσεων στις οποίες προχωρά άμεσα ο Δήμος, προκειμένου να εξυγιάνει και να αναβαθμίσει τον χώρο. Η παραλία της Τουρλίδας επιβάλλεται να αποκτήσει την μορφή αλλά και την ποιότητα που αξίζει στους δημότες κι επισκέπτες της. Είναι άλλωστε μέρος του θαλασσίου μετώπου, για το οποίο ήδη έχουν ληφθεί και προχωρούν αποφάσεις καίριες για την συνολική ανάδειξή του.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr